Randare: Rolls Royce Corniche Coupe

Pe baza succesului inregistrat de modelul Ghost, Rolls Royce testeaza in prezent un nou vehicul de lux, care va fi pozitionat mai jos fata de modelele Drophead si Phantom. Noul model de lux poarta denumirea de Rolls Royce Ghost Coupe si utilizeaza plaftorma Ghost dar cu un plafon mai elegant si cu console redesenate.

Se spune ca proportiile generale sunt putin mai mari decat in cazul modelului Ghost cu patru usi, si cu design diferit la parte frontal si la partea spate. Masina va avea o prezenta mai dinamica, mai sportiva, si va concur cu Bentley GT.

Modelul va fi propulsat de acelasi motor V12 de 6,6 litri twin-turbo de 563 CP, cuplat la o transmisie automata cu 8 rapoarte.

Cererile de patent depuse recent de BMW cu numele “Corniche” indica faptul ca e posibil ca modelul Ghost in cauza sa poarte acest nume, pentru a se diferentia mai bine. La Salonul auto de la Geneva de anul viitor va debuta o versiune concept EX a masinii, urmata de debutul versiunii de serie a modelului, la Salonul auto de la Frankfurt, in toamna.

[Randare: Andrei Avarvarii | Autobild]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account