Automobile Bavaria – partener autorizat de service pentru Rolls Royce

Din luna septembrie a acestui an, centrul Automobile Bavaria din Bucuresti a primit statutul de service autorizat din partea producatorului de automobile de lux Rolls Royce.

Aflati sambata trecuta in vizita la sediul Automobile Bavaria, pentru a asista la lansarea pe piata a noului BMW X3, am avut ocazia sa vizitam si centrul de receptie al clientilor Rolls Royce, inaugurat tot in luna septembrie.

Reprezentantii Automobile Bavaria ne-au declarat ca la acest moment centrul de service deserveste 35 clienti Rolls Royce in Romania si Bulgaria, dar poate deservi si clienti din tarile invecinate, dat fiind ca cel mai apropiat centru se afla la peste 1000 km distanta.

Centrul de receptie a fost realizat si amenajat conform standardelor cerute de marca exclusivista, materialele exclusiviste fiind alese cu mare grija. Designul respira eleganta si rafinament, iar pe unul din pereti este expusa imaginea celui mai nou model al marcii, Rolls-Royce Ghost.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account