Specialistul Mercedes AMG in dezvoltarea de sasiuri pleaca la BMW M

Jurnalistul Greg Kable de la Autocar relateaza despre o persoana importanta din industria auto, care pleaca de la divizia AMG a celor de la Mercedes-Benz, la concurenta. Potrivit publicatiei, este al doilea inginer cu pozitie importanta in firma care pleaca la un constructor rival.

Arnd Meyer, cel mai bun specialist AMG in materie de ingineria sasiului, inclusiv vehicule Black Series, s-a alaturat Diviziei BMW M si se va ocupa de dezvoltarea sasiului, a trenului de rulare, a partii electrice si electronice.

Celalalt inginer care a plecat de la AMG este Fritz Eichler, care era responsabil cu trenurile de rulare, si care s-a mutat de curand la Volkswagen.

Am cerut o validare oficiala de la BMW, si un purtator de cuvant BMW a confirmat faptul ca Meyer este acum responsabil de dezvoltarea trenului de rulare, a sasiului si a partii electrice si electronice la BMW M, de la 1 ianuarie 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account