BMW X7 va fi prezentat în 2018

BMW X7

BMW X7 apare într-o nouă randare despre care noi credem că este destul de apropiată de realitate. Caroseria masivă, care ascunde dimensiuni generoase, se împacă destul de bine cu blocurile optice inspirate de Vision Future Luxury Concept.

Programat pentru finalul anului 2018, BMW X7 va deveni cel mai luxos SUV bavarez și, cu această ocazie, se va poziționa și în vârful piramidei de modele X. Fiind dezvoltat cu scopul de a concura de la egal la egal cu Mercedes-Benz GLS și cu Range Rover atât prin prisma dimensiunilor efective, cât și prin rafinament, tehnologie și echipamente de lux, BMW X7 nu va avea o luptă ușoară. Totuși, segemntul SUV-urilor premium reprezintă o piață extrem de importantă, astfel că decizia de a lansa BMW X7 se poate dovedi una foarte inspirată.

În această perioadă BMW X7 se află în faza de testare, având la bază platforma viitorului BMW X5. Totuși, BMW X7 va fi mai lung, mai lat și mai înalt de cât X5, zvonurile vehiculând o lungime totală de 5,25 metri, iar cei șapte pasageri se vor putea bucura de suficient loc. Alte zvonuri spun că BMW X7 va avea două versiuni, dintre care una va fi extrem de luxoasă, dar prea multe detalii nu există în acest moment.

BMW X7

Randarea de față – creată de Auto Zeitung – pare destul de apropiată de realitate, fără prea multe brizbriz-uri, dar cu o caroserie elegantă și masivă, în timp ce farurile cu tehnologie Laser contribuie la aspectul dinamic. Cel mai probabil motorizările vor fi cele deja clasice, cu un șase-n linie pe benzină de 3,0 liri, un V8 de 4,4 litri și, de ce nu, un V12 de 6,6 litri similar cu cel care echipează acum noul BMW Seria 7 760Li. Cu siguranță va exista și varianta unui diesel de 3,0 litri, în diferinte variante de putere, mai ales că motorul quad-turbo a fost deja anunțat. Cel mai probabil, BMW X7 va fi lansat în a doua jumătate a anului 2018.

Noul număr al revistei BMW Blog România este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio.

BMW Blog numărul 5

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account