VIDEO: BMW M135i xDrive face lecții de canto cu eșapamentul AC Schnitzer

AC Schnitzer propune încă un program de creștere a puterii noului BMW Seria 1 (F40), însă eșapamentul și elementele de caroserie din catalogul său îi oferă bavarezului compact un caracter sportiv evident mai pronunțat.

În primul rând BMW Seria 1 impresionează cu o voce mai baritonală, mulțumită eșapamentului sport AC Schnitzer. Această evacuare se remarcă inclusiv estetic, ornamentele pentru capetele sale având la alegere finisări în negru, crom sau carbon.

AC Schnitzer ne prezintă într-un clip video noua voce pe care eșapamentul său i-o oferă lui BMW M135i xDrive:

Kit-ul AC Schnitzer de arcuri sport pentru suspensiile din față și din spate coboară garda la sol cu 25-35 mm, în comparație cu modelul Seria 1 standard. Și, totodată, aduce un plus în ceea ce privește comportamentul sportiv, prin limitatea mișcărilor caroseriei în timpul frânărilor și virajelor strânse.

Ținuta sportivă se reflectă și în elementele pe care AC Schnitzer le oferă pentru personalizarea caroseriei. Există două tipuri de spliterr (extensie) pentru spoilerul frontal și eleron pentru plafon. Unele sunt propuse pentru modelele fără pachet M Sport din fabrică, iar celelalte pentru modelele care au pachet M. Emblemele AC Schnitzer (de 25 mm) și folia de protecție pentru spoilerul spate completează opțiunile de echipare.

Desigur, nu puteau lipsi jantele cu design tipic AC Schnitzer. Acestea sunt făcute din aliaj ușor, au suprafață bicoloră sau în nuanță antracit, iar diametrul lor este de 19 inch.

Pentru interior sunt oferite elemente din aluminiu precum pedalele pentru frână și accelerație sau clapetele din spatele volanului pentru schimbarea manuală a treptelor de viteză.

Sursa pozelor și informațiilor: ac-schnitzer.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account