[VIDEO] Bogdan Paraschiv vs BMW M440i Coupe

Bogdan Paraschiv și-a început cariera de fotograf în ‘99 și de atunci fotografiază mașini. Și face treaba foarte bine, așa că vrem să îi aflăm secretele și setările. 

Bogdan Paraschiv folosește un Canon 6D și cel mai des are montat pe aparat un 24-70 mm. Nu îi este frică nici de 70-200 mm, dar zice că un teleobiectiv te cam pune în postura de „spectator”. Ne mai spune cum să facem poze în mișcare astfel încât să dăm senzația de viteză. Pare că se aruncă din portbagaj și că vrea să răzuiască asfaltul, dintr-o mașină în mers, doar pentru a avea o imagine bună. Ar mai fi multe de spus și le aflăm pe toate în interviul pe care Bogdan Paraschiv l-a acordat special pentru MotorVlogTV. Echipa MotorVlogT l-a invitat pe Bogdan să povestească despre tehnica lui de fotografiat avându-l drept muză pe noul BMW M440i Coupe. Apasă play cu-ncredere și abonează-te la MotorVlogTV:

Nu mai ținm minte când am lucrat prima dată cu Bogdan Paraschiv, dar știm sigur că nu-i place să piardă timpul. Și mai știm că se mișcă repede. Și că fotografiză tot ce trebuie la o mașină fără să-l bați la cap. Ce nu știam însă e că folosește setări automate pentru fotografiile dinamice. Și cu ocazia asta ne demonstrează cât de important e să-ți cunoști echipamentul. Să înțelegi ce poate face și, mai important, ce nu poate face. Și să apelezi la o „prioritate de diafragmă” când toată lumea se așteaptă la o „prioritate de expunere”.

În fine, fotografia e o artă și nu trebuie explicată. Doar că uneori e important să asculți de profesioniști atunci când vrei să evoluezi. Prin urmare dacă vrei să te lași inspirat de Bogdan Paraschiv îl găsești pe bogdanpara.com , dar și pe contul personal de Instagram la @bogdanpara.

Dacă interviul cu Bogdan Paraschiv ți s-a părut interesant, poate și cel cu Dragoș Savu îți stârnește curiozitatea:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account