Gama Gerovital Men – Performanță pe toată linia pentru îngrijirea tenului

Nu ne place să vedem că tapițeria mașinii capătă riduri sau o patină care îi arată vârsta. Și, astfel, facem un ritual din a o îngriji. Deci, de ce să nu procedăm la fel și când vine vorba despre vehiculul pe care îl purtăm cu noi mereu. Adică trupul nostru!

Ba chiar, exact când ne bucurăm de plăcerea condusului putem observa că ar prinde bine să avem un ritual de îngrijire și pentru tenul nostru. De exemplu, toamna este un sezon ideal pentru călătoriile cu un cabriolet. Însă oricine a condus o mașină decapotabilă îți va spune că vei resimți efectele soarelui și vântului.

Din propria experiență știm ce înseamnă expunerea la factori care pot afecta tonusul pielii. Facem meseria care ne place, urmându-ne pasiunea pentru automobile, pe care o împărtășim cu voi prin intermediul articolelor pe care le publicăm pe site-ul BMWBlog.ro. Așadar, ne bucurăm de călătorii constante pentru a testa, poza și filma cele mai noi modele de automobile. Însă asta presupune și că petrecem cea mai bună parte din zi expuși la soare, praf, poluare și capriciile vremii. Adică exact ce poate accelera îmbătrânirea și atrofierea tenului. Nu de puține ori ne întoarcem după câteva zile de test și filmări cu un zâmbet pe buze, dacă ne-a plăcut mașina, dar și cu obrajii bronzați excesiv și ridurile parcă un pic mai vizibile.

Desigur, pielea are puterea de a-și recăpăta din tonus și elasticitate, dar mai ales după vârsta de 30 de ani îi prinde bine să fie ajutată.

În acest sens Gerovital ne recomandă o gamă de produse cu o formulă concepută special pentru îngrijirea tenului, care este dedicată bărbaților. De altfel, indiferent de domeniul de activitate, după o anumită vârstă și bărbații remarcă nevoia unui ritual de îngrijire a tenului.

Fotbalistul Ionuț Rada, care a fost Campion al României cu CFR Cluj și a câștigat Cupa României cu Rapid de două ori și Supercupa cu CFR Cluj, ne explică într-un clip special de ce alege la rândul său să își trateze tenul într-un mod sănătos și rapid cu produsele Gerovital Men.

Gama de produse Gerovital Men pentru îngrijirea tenului

Probabil mulți dintre noi ne gândim că a ne trata tenul poate presupune un ritual care ocupă timp sau poate fi inconfortabil de folosit în ritmul cotidian alert. Sau poate ne gândim, în mod responsabil, că fiecare avem particularități ale tenului.

Din aceste motive, produsele Gerovital Men sunt testate dermatologic și au avantajul de a fi concepute pentru orice tip de ten, iar aplicarea lor și obsorția lor în piele sunt rapide.

Concret, fiolele Gerovital Men cu acid hialuronic 5% conțin un ser bogat în acid hialuronic pur și lipozomal, cu efecte intens hidratante și de netezire a ridurilor. Astfel, acidul hialuronic pudră acționează în exterior, iar cel lipozomal acționează în interior, hidratarea făcându-se atât la suprafață, cât și în profunzime. Fiolele se folosesc o dată pe zi, dimineața pe fața curată, în cure de câte zece zile de tratament. De asemenea, fiolele conțin și Vitamina E, care limitează stresul oxidativ și protejează acidul hialuronic și fibrele de colagen și elastină din piele.

După aplicarea serului din fiole este recomandat să folosim și Crema Antirid cu acid hialuronic Gerovital Men. Aceasta se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzația de ten gras. Se aplică de două ori pe zi, pe fața curată, dimineața și seara. La fel ca și serul, crema conține complexul Ion-Moistᵀᴹ4Men, acid hialuronic pudră și lipozomal și Vitamina E.

Aceste produse create de Gerovital special pentru bărbați, reduc adâncirea ridurilor și cresc nivelul de hidratare, rezistența și elasticitatea pielii.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account