Cum ar putea să mai arate BMW i8, în viziunea celor de la AC Schnitzer

bmw i8 ac schnitzer tuning

Nu, nu, nu! BMW i8 nu este, chiar nu este genul de mașină la care să te uiți și să gândești „Hm, asta ar merge modificată un pic…” Dar apoi, uită-te la minunăția celor de la AC Schnitzer.

BMW i8 nu este genul de mașină care să ceară mai mult. Care să vrea mai mult. BMW i8 este genul de mașină completă, sofisticată care a venit pe lume să demonstreze că viitorul automobil- SANTA CACHUCHA, uită-te un pic la mașina asta!

Când am pus ochii pe primul proiect al celor de la AC Schnitzer cu i8, am afirmat, convinși, că „atunci când ai un BMW i8 pe mână, ori îl lași stock ori faci cumva și te rezumi la detalii fine. Altfel îl cam strici.”

Acum nu mai suntem așa de convinși…

În definitiv, kitul exemplarului din imagini este același – buză frontală din fibră de carbon, praguri laterale din fibră de carbon, eleron din fibră de carbon. Doar că acum este încălțat cu roți Asanti negre cu accente albastre. Iar griul ăla aluminium a fost înlocuit cu o vopsea neagră cu detalii albastre. Not bad, not bad at all

AC Schnitzer, vrem mai mult!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account