Viitorul BMW Seria 5 Gran Turismo: mare, dar cu forme mai subtile

bmw seria 5 gran tourer randare

Auto Motor und Sport și-a imaginat următoarea generație Seria 5 GT, care va avea, cel mai probabil, rotunjimi subtilizate.

Cu toate că faceliftul generației actuale a adus o serie de schimbări de ordin estetic, BMW Seria 5 Gran Turismo trebuie să mai sufere câteva operații estetice pentru a reda imaginea unui… Progressive Activity Sedan de clasă mare ușor.

Auto Motor und Sport a simulat formele următoarei generații Seria 5 GT, folosindu-se de elementele și de limbajul de design al gamei actuale. Nu știm cum vedeți voi asta, însă nouă ni se pare mai ușurel decât actualul Seria 5 GT.

Ceea ce înseamnă că va reda în mod cinstit realitatea. Următoarea generație a familiei G3x va sta pe platforma CLAR (Cluster Architecture), formată dintr-un mix de oțeluri de înaltă rezistență, aluminiu și fibră de carbon. Prin comparație cu cea a Seriei 5 actuale, platforma CLAR va fi cu circa 80 de kilograme mai ușoară.

Viitoarea Serie 5 va avea sub capotă motoare cu cilindree cuprinse între 1.500 și 3.000 cmc (în versiuni cu trei, patru sau șase cilindri). Probabil că pe Gran Turismo nu vom vedea entry levelul de 1,5 litri, cu 150 de cai-putere, care va anima 518d.

Debutul lui Seria 5 Gran Turismo este așteptat la finalul lui 2016, când va păși în fața publicului concomitent cu versiunile Sedan și Touring.

Citește și testul nostru cu BMW Seria 5 Gran Turismo

bmw seria 5 gran turismo

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account