BMW M4 – Randari finale

Noul BMW M4 se pregateste sa debuteze oficial. Intre timp, artistii grafici au mai realizat cateva randari, pe baza pozelor spion recente.

BMW M4 este construit pe baza modelului Seria 4 Coupe si va beneficia de o parte frontala agresiva, cu elemente de design preluate de la modelele 1M si M6, precum si cu un plafon din fibra de carbon.

Si liniile laterale sunt mai pronuntate si ofera masinii o infatisare mai musculoasa si mai sportiva. Asa cum era de asteptat, sunt prezente si aripile evazate si pragurile laterale, precum si jantele tipice M. Gurile de ventilatie sunt mai mari si au lamele inclinate care confera masinii o infatisare orientata spre sosea.

Randare realizata de Jerry Alvarez (JAdesigns75.deviantART.com)

CITITI SI: 25 masini care merita asteptarea: 2014–2017 – BMW M4 printre ele

BMW declara ca noul M4 se va axa pe reducerea greutatii. „Ce am vrea este sa ne axam mai mult pe ingineria materialelor ultrausoare”, a declarat Collins. “Ideea e sa livram performanta cu ajutorul materialelor imbunatatite – jante din aliaj ultrausor, multe componente din fibra de carbon, etc – si nu doar sa imbunatatim performante motorului, care sa propulseze aceeasi masina, sau sa ii diminuam capacitatea astfel incat sa piarda radacinile M3.”

Sub capota noul BMW M4 utilizeaza motorul cu sase cilindri in linie despre care sursele noastre spun ca va dezvolta in jur de 450 CP. Codul intern al motorului este S55.

Motorul este cuplat la o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Se zvoneste ca noul BMW M4 va debuta saptamana viitoare la Pebble Beach Concours d’Elegance 2013 dar pana acum nu a existat nicio confirmare in acest sens din partea BMW.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account