BMW-uri confiscate în Irlanda pentru că nu și-au declarat adevărata cilindree

Când te lauzi că o ai mai mică decât în realitate ești mult mai suspect decât atunci când te lauzi că o ai mult mai mare.

Poliția din Irlanda nu este una care luptă neapărat împotriva imigranților cu pisici înregistrate în Bulgaria, dar se foarte ofuscă atunci când oamenii lor, din țara lor, țepuiesc  statul cu vreo două milioane de euro pe an. Așa că s-au pus pe confiscat mașinile proprietarilor care declarau că aveau motoare mai mici decât în realitate, doar pentru a evita niște taxe și pentru a se bucura în continuare de avantajele unui motor cu șase cilindri în linie, unei  halbe de bere dis de dimineață și unui meci de fotbal cu capete sparte.

Politia Irlanda

Multe dintre mașinile astea confiscate de poliția din Irlanda s-au întâmplat a fi BMW-uri Seria 5 înregistrate cu motoare de 1,9 litri ale unor clienți care se bucurau de scutirea a circa 1.200 de Euro anual.  E foarte normal și de bun simț ca un posesor de BMW Seria 5 să aibă bani puși deoparte pentru asta, dar se pare că și clienții lor de BMW Seria 5 se aseamănă foarte mult cu ai noștri. Ori politicienii lor sunt la fel ca ai noștri și atunci statul și-o cam cere.

Se pare că nu doar posesorii de BMW se află în această situație. Sunt printre ei și oameni cu Mercedes  Audi, Jaguar sau Range Rover,  dar posesorii de BMW-uri ies mereu în evidență când ceva merge prost. Ba mai mult unul dintre proprietari a fost arestat și acuzat de fraudă după ce i s-a dărâmat ușa  într-o acțiune de senzație a poliției de circulație din Dublin, pe numele ei complet „Garda”. Acum, dacă s-ar întâmpla recensământul ăsta al motoarelor și la noi, suntem siguri că mulți ar declara că au motoare mai mari decât ce se ascunde sub capotă. Noroc că cei de la BMW au început să treacă la supraalimentare și la cilindree mai mică.

 

Sursa – Irishtimes.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account