Comparativ video BMW Seria 7 vs Mercedes-Benz Clasa S

Ambele maşini se luptă pentru clienţi prestigioşi şi respect în lumea bună. Fiecare merită să câştige în felul ei.

Noul BMW Seria 7 este în sfârşit un concurent serios pentru Mercedes-Benz Clasa S. După ce mai multă vreme a căutat reţeta succesului în jurul cozii, BMW Seria 7 s-a decis în sfârşit să se uite în trecut, să vadă unde a greşit el şi ce a făcut celălalt mai bine. Chiar dacă pentru unii a fost întotdeauna limuzina de lux mai bună, aceia au fost mereu depăşiţi numeric. Aveau şi multe argumente în defavoarea lor. Acum, ambele maşini au ajuns la un nivel atât de sofisticat încât e mai greu să faci diferenţe. Una e maşina mai conectată cu şoferul, dar şi cu ultimele tendinţe în materie de gadgeturi, alta este atât de elegantă şi de rafinată încât nu meriţi să intri în ea dacă nu ştii cel puţin 100 de citate din oameni celebri. Pentru bune, sau pentru rele.

BMW 7 Series vs Mercedes S Class 2

Considerată cea mai bună maşină din lume, Mercedes-Benz Clasa S a fost mereu în avantaj când a avut de înfruntat replicile venite de la BMW, Audi sau Lexus. Mulţi le considerau doar copii nereuşite ale unui Clasa S, progenituri invidioase menite să agite apele şi nimic mai mult. A trecut multă vreme de atunci şi progeniturile s-au adaptat în funcţie de vremuri. Bătăile pe care le-au încasat le-au făcut mai puternice, iar acum, noul BMW Seria 7 are chiar şanse să câştige. Mai jos aveţi un link cu un comparativ video detaliat făcut de CNET între BMW Seria7 şi Mercedes-Benz Clasa S, cu asemănări şi diferenţe, ieşiri pe circuit şi detalii despre tehnologiile din fiecare maşină. „Dacă nu învingem, victoria e o bârfă” – Un Prost.

http://www.cnet.com/videos/link/{guid}/

 

 

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account