BMW M3 vs Mercedes-AMG C63 S – Lege și fărădelege

Doi jurnaliști auto cu niște nume ciudate se urcă într-un BMW M3 și într-un Mercedes-AMG C63S și le aruncă într-un comparativ pe niște drumuri din Africa de Sud.

Pentru vorbitorii și înțelegătorii de engleză s-ar putea să fie cam greu de deslușit dialectul, dar vă puteți rezuma la cifre și la cadre dacă vreți ceva ușurel. Comparativul s-a mai făcut, dar condițiile sunt mereu diferite, oameni de la volan sunt și ei diferiți, rezultatul s-ar putea să fie și el unul neașteptat. BMW M3 este mașina cu doi cilindri în minus, mai puțină putere, dar mai ușoară, mai agilă și cu o cutie de viteze mai reușită. Mercedes AMG C63 S este un muscle car european care se aruncă la bătaie cu capul înainte, mizând pe forță brută și mai puțin pe eschive și joc de glezne. Una dintre ele este mașină mai bună pentru drumurile virajate și pentru escapadele pe circuit, alta este mai bună pentru liniuțele între semafoare. Aflați în testul video de mai jos care dintre ele oferă pachetul mai complet.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account