BMW X6
BMW X6
BMW X6

Eroul nostru din Turcia: are în garaj trei modele BMW M de vis

bmw m coupe m3 csl m3 e30

O misiune imposibilă pentru noi ar fi să alegem între un BMW M3 E30, un BMW Z3M Coupé și un BMW M3 E46 CSL. Iar tipul ăsta le are pe toate trei.

Can Eyilik, protagonistul poveștii următoare și fericitul posesor a trei exemplare BMW dezirabile s-a îndrăgostit de brand de la vârsta de șase ani, în timpul plimbărilor cu tatăl său, într-un E21 315i. Un an mai târziu, a văzut un BMW M3 E30 într-un poster și a zis că aia e mașina pe care și-o dorește.

bmw m3 e30

În comparație cu 90% dintre noi, el chiar și-a îndeplinit dorința din copilărie, în 2007 reușind să pună mâna pe un M3 E30 – unul din cele 25 de exemplare importate în Turcia. Mai mult de atât, M3-ul său este cu atât mai special, fiind vopsit în culoarea Henna Red – exemplarele Henna Red s-au făcut în prima jumătate a primului an de producție. Nu că ar fi nevoie de argumente ca să spui că M3 E30 e special…

bmw m3 e30

După primul an de la achiziție, Jenna (cum este botezat exemplarul de către Can) a suferit o restaurare completă, după care a pornit către Nürburgring, un drum de 2.000 de kilometri pe care îl face regulat acum. Printre updateurile primite de Jenna se numără amortizoarele Bilstein, arcurile H&R Race, admisia Carbon Fiber Airbox și kitul Alpha-N Tuning, integrate minuțios la Stuttgart de un specialist M Performance. Exteriorul a primit un splitter față EVO 2 și un eleron Sport Evo, iar la interior scaunele standard au fost înlocuite cu Recaro SRD și volanul, schimbătorul de viteze și frâna de mână au fost îmbrăcate în Alcantara.

Can este un mare fan Nürburgring (merge acolo în fiecare an) și un mare fan BMW – pe lângă Jenna și-au găsit loc în garaj Junior și Cecil, adică un BMW M Coupé din 2000 și un BMW M3 E46 CSL.

Din nou, dacă ar fi să alegem doar una dintre ocupantele garajului lui Can, probabil că ne-ar trebui câteva zile pentru a ne hotări.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account