BMW Motorrad devine mai accesibil: finanțare cu valoare reziduală garantată de până la 62% prin 3easy ride Select

BMW Motorrad România extinde încă o dată serviciile de finanțare. Compania s-a afirmat deja, oferind, în premieră pe piața locală de motociclete, servicii de finanțare și asigurare cu un cost redus, la nivelul pieței auto. Acum, această gamă de servicii este extinsă cu un nou pachet de finanțare, cu valoare reziduală garantată: 3easy ride Select. O altă premieră importantă este scăderea nivelului de avans minim la numai 10%. Toate aceste facilităţi asigură o flexibilitate în opțiuni la finalul perioadei de finanțare, confortul unei valori reziduale garantate și costuri mici de utilizare.

3easy ride  Select se dovedește foarte bine primit de publicul din România: deja una din două finanțări oferite de BMW Financial Services este făcută prin programul cu valoare reziduală garantată după lansarea la începutul acestui an.

Pachetul de finanțare 3easy ride  consacrat, începând cu dobândă zero, rămâne disponibil ca o soluție de finanțare pentru cei care nu-si pun problema de a opta la final de contract pentru păstrarea sau returnarea motocicletei.

Ce înseamnă 3asy Ride Select?

Este un leasing financiar cu opțiunea reală la final de contract de a păstra motocicleta prin achitarea valorii reziduale sau de a returna motocicleta fără achitarea valorii reziduale.

Avans minim 10% și perioadă de finanțare între 12 și 60 luni. Valoare reziduală garantată până la maximum 62% în funcție de perioada de leasing aleasă. La final de contract, clientul are următoarele opțiuni:

1. Să returneze motocicleta fără achitarea valorii reziduale.

2. Să păstreze motocicleta prin achitarea integrală sau în rate a valorii reziduale.

3. În cazul în care clientul dorește o nouă motocicletă prin 3asy ride Select, poate să solicite un nou contract începând cu avans zero.

Exemple de finanțare

Motocicleta referință BMW R1250 GS poate fi acum contractată prin 3asy ride Select cu o prima plată în valoare de 2.415 EURO, inclusiv TVA, și rată lunară 242 de euro timp de 48 luni, cu dobândă fixă 3,99%, inclusiv CASCO, TVA și garanție extinsă la cinci ani. Plata finală opțională este în valoare de 9.102 EURO (TVA inclusă). În cazul în care clientul nu dorește să păstreze motocicleta la final de contract, acesta o poate returna fără achitarea acestei valori în condițiile unui rulaj maxim efectuat de 40.000 km.

În segmentul de sub 500 cmc, pentru începători, un BMW G310 R poate fi contractat prin 3asy Ride Select cu o primă plată în valoare de 982 de euro (inclusiv TVA) și rata lunara 84 de euro timp de 48 de luni, cu dobândă fixă 3,99%, inclusiv CASCO, TVA și garanție extinsă la cinci ani. Plata finală opțională este în valoare de 3.142 de euro (TVA inclusă). În cazul în care clientul nu dorește să păstreze motocicleta la final de contract, acesta o poate returna fără achitarea acestei valori în condițiile unui rulaj maxim efectuat de 24.000 km.

Exemplele de finanțare au fost construite si sunt valabile doar pentru persoane juridice. Finanțarea este condiționata de analiza si aprobarea dosarului de finanțare depus de doritor. In funcție de bonitatea dosarului de finanțare structura aprobata poate fi diferita. Persoanele fizice sunt așteptate in reprezentantele BMW Motorrad pentru oferte dedicate lor.

Creştere BMW Motorrad în România, în primele 5 luni ale anului

BMW Motorrad a reuşit o performanță remarcabilă în perioada dificilă de pandemie. În primele cinci luni a reușit chiar să înregistreze o creștere la 186 unități (2019 ianuarie-mai: 170), chiar dacă anul precedent a fost unul record.

Creșterea vine într-un context favorabil pentru BMW Motorrad, care are un portofoliu de modele foarte puternic, îmbunătățit semnificativ în ultimii ani. Marca a reactualizat modelele principale – enduro adventure R1250 GS şi R1250 GS Adventure -, a extins gama de modele în toate categoriile – F900R, F900XR şi S1000XR -, iar acum are o prezență importantă în două segmente noi pentru BMW Motorrad – maxiscuter şi motocicletele sub 500 cmc -, două segmente cu mare potențial de piață. Prezentarea noii motociclete din clasa heritage, BMW R18 – cel mai mare boxer produs de BMW Motorrad -, a fost primită excelent pe piață, deja cu peste 25 de comenzi în momentul lansării.

Suplimentar, gama de servicii a fost extinsă permanent, alături de servicii de finanţare şi asigurare foarte atractive, BMW Motorrad a introdus serviciul de home pick-up şi delivery pentru clienţii de service şi modele noi.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account