VIDEO: Ediția limitată G-POWER G2M ridică puterea lui BMW M2 Competition la 550 CP

G-POWER anunță o ediție BMW M2 Competition limitată la doar 25 de exemplare. Aceasta se numește G-POWER G2M LIMITED EDITION și livrează 550 CP (404 kW) și cuplu maxim de 700 Nm.

Acest surplus de putere este obținut în deosebi prin implementarea software-ului de performanță GP-550. Este un câștig consistent în comparație cu BMW M2 Competition, care produce 410 CP și 550 Nm din motorul de 3 litri cu 6 cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo. G-POWER G2M LIMITED EDITION este mai puternic și decât BMW M2 CS, cel mai performant M2 de serie. Acesta dezvoltă 450 CP și 550 Nm.

G-POWER i-a dat și dezlegare la viteză lui G2M LIMITED EDITION, până la plafonul de 300 km/h. Astfel, îl surclasează pe BMW M2 CS, care este limitat la 280 km/h. Așadar, este lesne de bănuit că G2M prinde „suta” mai repede decât M2 CS, care sprintează de la 0 la 100 km/h în 4 secunde, dacă are transmisia M DCT, sau în 4,2 secunde când are cutia de viteze manuală cu 6 trepte.
Desigur, G-POWER a folosit și un software special pentru a ajuta transmisia M DCT cu ambreiaj dublu să suporte și să fructifice mai bine surplusul de cuplu. Interesant este că în pozele publicate de G-POWER vedem un exemplar G2M cu transmisie manuală. De aceea, este binevenit și volanul G-POWER G2M în care sunt integrate LED-uri care indică momentul optim pentru schimbarea treptelor de viteză.

Tunerul nu ne oferă măsurători despre performanțele dinamice ale lui G2M LIMITED EDITION, dar ne prezintă un clip video în care puterea coupe-ului este măsurată pe bancul de teste.

G-POWER G2M LIMITED EDITION impresionează și prin timbrul noului sistem de evacuare din oțel inoxidabil, care are sistem acustic G-POWER DEEPTONE. Eșapamentul se distinge și prin ornamentele de carbon ale celor patru țevi de evacuare, care au diametru de 90 mm. După cum era de așteptat, G-POWER susține nivelul ridicat de putere și cu un filtru de aer tip racing, țevi pentru boost de presiune și un arbore cotit ranforsat.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account