Zvonuri: BMW M2 CS va livra aproape 450 CP

Conform site-ului bmwblog.com, e posibil ca în martie 2020 să demareze producția lui BMW M2 CS, o versiune extra picantă a actualului BMW M2 Competition.

Coupe-ul M2 este în prezent una dintre cele mai adorate și pure expresii ale caracterului sportiv ce definește tradiția BMW. În aprilie 2018 a fost lansată versiunea evoluată, BMW M2 Competition, care oferă 410 CP și un cuplu de 550 Nm. Aceste resurse ale motorului derivat din propulsorul pe care îl folosesc și M3 și M4. Este un motor cu șase cilindri în linie, din care BMW nu contenește să extragă putere suplimentară. De altfel, conform informațiilor publicate de bimmerpost.com, acest propulsor va fi convins să dezvolte 445-450 CP pentru a anima o versiune și mai performantă a coupe-ului cu 2 uși, ce se va numit BMW M2 CS. Se așteaptă ca acesta să fie disponibil atât cu o cutie manuală cu 6 trepte, cât și cu una M DCT cu 7 trepte și ambreiaj dublu. Adică, la fel ca în cazul lui M2 Competition.

Se pare că BMW M2 CS va fi echipat standard cu acoperiș din plastic ranforsat cu fibră de carbon, pentru reducerea greutății, însă sistemul de frânare cu discuri compuse din carbon și ceramică va figura pe lista de opționale. Se vehiculează și informația că vor fi adoptate suspensii adaptive în stilul celor folosite și BMW M3 CS. Asta ar însemna că reglajul amortizoarelor poate varia prin selectarea modurilor de rulare Comfort, Sport și Sport +.

Totodată, BMW M2 CS ar putea să se diferențieze vizual de M2 Competition prin elemente precum capota bombată, difuzorul din spate, lamelele spoilerului frontal, eleron și jante.

Desigur, trebuie să așteptăm confirmarea oficială pentru toate aceste specificații preliminarii. Dar cert este că reputația pe care M2 o are pentru abilitățile sale dinamice merită exploatată până la cotor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account