Gerovital
Gerovital
Gerovital

Formula E: MS Amlin Andretti luptă susţinută, dar fără recompense în Argentina

MS Amlin Andretti nu a obţinut rezultatul la care spera în cea de-a treia etapă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E, ce a avut loc la Buenos Aires (Argentina). Cele două monoposturi MS Amlin Andretti ATEC-002 au încheiat în afara punctelor la Buenos Aires ePrix: pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) s-a clasat al 11-lea, iar Robin Frijns (Olanda) a fost al 14-lea.

Calificări
De la început a fost o zi dificilă în Argentina. După problemele din antrenamentele libere, care au limitat evoluţia pe circuit, Félix da Costa a obţinut doar locul al 17-lea, cu un timp de 1:13,326, după un incident pe pistă. Frijns a evoluat ceva mai bine, obţinând al 13-lea timp – 1:10,172.

Cursă
Cu poziţii de start la jumătatea plutonului, a fost dificil ca cele două monoposturi Andretti să urce în clasament. Cu piloţii prinşi în trafic în prima parte, manşa a lăsat puţine şanse pentru o strategie inteligentă în ceea ce priveşte gestionarea energiei. Ambii piloţi au intrat la standuri la jumătatea distanţei, în turul 19, şi, în ciuda unor penalizări şi drame, nu au avut ritmul necesar pentru puncte în Argentina. Félix da Costa s-a bucurat de un atac târziu, astfel că a încheiat pe poziţia 11-a – şase locuri mai sus decât la start -, în timp ce Frijns a suferit spre finalul cursei şi nu s-a clasat decât al 14-lea. Echipa a fost încântată să vadă ambele monoposturi la sosire, în ciuda unei întreceri dificile la Buenos Aires. Sébastien Buemi (Elveţia) a câştigat etapa pentru echipa eDams Renault.

Perspective
Următoarea cursă pentru MS Amlin Andretti şi BMW i va fi Mexico City ePrix, care are loc la 1 aprilie. A patra cursă a sezonului va duce echipele din FIA Formula E pe Autódromo Hermanos Rodríguez – parţial stadion de baseball, parţial circuit de curse şi gazda Grand Prix-ului de Formula 1 al Mexicului.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account