Ce înseamnă servicii premium în domeniul auto și în domeniul… cafelei

Atunci când descoperi un produs premium realizezi că te descoperi și pe tine însuți. Fiindcă îți înțelegi preferințele, îți trezești simțuri, îți rafinezi principiile și îți lărgești orizonturile de cunoaștere. Iar asta se întâmplă și pentru că un produs cu adevărat premium este mereu însoțit de servicii personalizate, care oferă clienților o experiență pe măsură. Toate aceste valori fundamentale ale calității pe care le cunoaștem din industria automobilistică le-am regăsit și în cea producătoare de cafea, prin intermediul produselor și serviciilor premium oferite de Nespresso.

 

Experiența deținerii unui automobil premium nu se rezumă doar la rafinamentul modelului pe care îl conduci. Aceasta începe înainte de a achiziționa modelul dorit și continuă cu serviciile post-vânzare.

Desigur, există o afinitate pentru un produs sau o marcă, dar descoperirea deplină a acestora are loc cu adevărat abia atunci când faci vizita la showroom-ul autorizat. Există o primă percepție oferită chiar de ambianța și stilul în care este conceput showroom-ul, fiindcă acestea reflectă standardele, valorile și identitatea unei mărci. Apoi, reprezentanții specializați ai mărcii te întâmpină într-o manieră profesionistă, menită să te ajute în a cunoaște nu doar toate aspectele unui produs sau ale unui serviciu. Practic, odată cu înțelegerea produsului, îți înțelegi de fapt mai bine preferințele personale.

Sfaturile și informațiile primite de la specialiștii mărcii îți deschid o lume nouă de posibilități, astfel că vei realiza de ce ai anumite preferințe și, totodată, vei vedea că ai la dispoziție alternative pe care poate nici nu ți le imaginai.

În aceeași măsură, a savura cafeaua Nespresso înseamnă o experiență premium oferită atât de sortimentele de cafea, cât și serviciile și boutique-uri Nespresso.

Bun venit într-un univers senzorial unic!

Pentru a oferi experiența inegalabilă de degustare a sortimentelor sale excepționale de cafea, Nespresso te întâmpină în București cu o rețea de boutique-uri specializate. Aici te poți bucura de o imersiune în universul Nespresso. Boutique-urile includ zone speciale pentru degustare, în care te delectezi cu notele aromatice ale cafelei din capsulele originale Nespresso.

Ești întâmpinat de Specialiștii Nespresso, care te asistă prin prezentarea sortimentelor de cafea Nespresso și te ajută să îți cunoști preferințele în materie de profil aromatic și intensitate, astfel încât să găsești sortimentele de cafea preferate.

În boutique-urile Nespresso, totul este gândit pentru a te învăța să îți răsfeți simțurile. De aceea, de la Specialișii Nespresso vei afla poveștile fascinante despre originea fiecărui sortiment de cafea și vei învăța modalitatea de preparare a cafelei. În Nespresso Boutiques poți vedea și simți cafeaua pură, din capsule, expusă, aceasta fiind altfel sigilată ermetic pentru păstrarea proprietăților și aromelor sale și pentru a fi ferită de factori care îi pot afecta calitatea, precum aerul, umiditatea și lumina.

Totodată, Specialiștii Nespresso te pot învață o varietate de rețete pe care le poți prepara rapid și ușor cu gama amplă de aparate de cafea Nespresso. Te vor îndruma pentru alegerea espressorului potrivit pentru locuința ta, sau pentru birou. În plus, în orice Nespresso Boutique vei descoperi gama largă de accesorii premium care transformă experința unei cafele într-un adevărat ritual.

Toate acestea te așteaptă în Nespresso Boutique Dorobanți (Calea Dorobanți, nr. 210), Nespresso Pop-Up Boutique Băneasa (Băneasa Shopping City) și Nespresso Boutique AFI Cotroceni. Iar până în data de 19 mai, pasionații de cafea sunt întâmpinați și de Nespresso Pop-Up Boutique Promenada.

 

Călătoria în lumea cafelei premium și… călătoria în mașina ta de suflet. Ce au în comun?

Nespresso te delectează cu nu mai puțin de 25 de sortimente excepționale de cafea. Iar, cu ajutorul espressoarelor Nespresso, în ceașca de cafea pot fi eliberate peste 900 de note aromatice, alături de o cremă fină și densă, care desăvârșește savoarea inconfundabilă Nespresso.

În boutique-urile Nespresso, dar și online, poți descoperi gama amplă de cafele. Acestea sunt împărțite, în funcție de caracteristice lor, în categoriile Intenso, Espresso, Lungo, Decaffeinato, Variations, Limited Edition și Master Origin. Inclusiv prin intermediul site-ului oficial Nespresso poți filtra gama sortimentelor de cafea în funcție de intensitate și de profilul aromatic. Iar în acest proces de alegere te vei bucura de o călătorie unică prin lumea fascinantă a culturilor de cafea Nespresso.

Sortimentele de cafea Master Origin sunt un exemplu clar în acest sens. Astfel, poți alege sortimentul Master Origin Indonesia, care se distinge prin corpolența ridicată, textura mătăsoasă, precum și prin notele lemnoase și notele de frunze de tutun. Întregul buchet aromatic este evidențiat și prin felul în care este procesat acest sortiment de cafea. Mai exact, comunitățile din Indonesia au elaborat o tehnică de îndepărtare a pulpei cireșelor de cafea, cât timp acestea sunt încă fragede și delicate.

O altă cafea intensă, cu textură bogată și note aromatice lemnoase, dar care se remarcă și prin notele condimentate, este sortimentul Master Origin India, care conține boabe de cafea Robusta ce sunt expuse vânturilor musonice. Această tehnică delicată post-recoltă este secretul gustului amărui și al texturii corpolente și fine pentru care este apreciat acest sortiment de cafea. Iar dacă preferi notele aromatice florale, fructate, poți alege Master Origin Nicaragua, Colombia sau Ethiopia.

Acest univers al aromelor dezvăluit de sortimentele de cafea Nespresso este un element esențial în experiența savurării unui espresso premium. Iar răsfățul olfactiv este un factor bine cunoscut și de posesorii de automobile premium. De altfel, identitatea unei mărci de automobile premium este caracterizată și de un miros unic, atent elaborat, prin care se disting modele acesteia. Avem un exemplu perfect oferit din partea mărcii BMW. Orice posesor al modelelor produse de constructorul bavarez va recunoaște inconfundabilul miros rafinat al modelelor BMW. La fel ca și o cafea, un model BMW poate fi descris prin arome. Acestea sunt obținute în primul rând prin selectarea și tratarea materialelor din habitaclu. Dar noua generația de modele BMW ridică la un nivel superior experiența aromatică, prin pachetul Ambient Air. Acesta nu doar ionizează, ci şi parfumează aerul din habitaclu, cu arome care au fost concepute folosindu-se ingrediente naturale, fără alcool și verificate de toxicologi. Clienții pot alege între 8 arome, cu texturi și note distincte. În torpedoul mașinii pot fi instalate cartușe cu aromele preferate de client. Ele pot fi oricând înlocuite. Iar pasagerii pot regla după bunul plac intensitatea aromelor simțite în habitaclu.

 

Serviciile de calitate desăvârșesc experiența oferită de produsele premium

Posesorii de automobile premium cunosc foarte bine valoarea și importanța serviciilor specializate și personalizate, fiindcă acestea dictează standardele de calitate în privința utilizării și întreținerii unui produs. De altfel, calitatea serviciilor joacă un rol esențial în fidelizarea clienților față de o marcă.

Tocmai de aceea, importatorii și dealerii autorizați ai mărcilor premium oferă un spectru amplu de servicii post-vânzare, care asistă fiecare client în funcție de necesitățile și preferințele acestuia.

De exemplu, nu trebuie să sacrifici timp din programul tău cu deplasarea la service, pentru efectuarea inspecțiilor tehnice periodice sau a reparațiilor. Pe lângă servicii de asistență rutieră non-stop, dealerii de automobile premium duc automobilul la service îl locul tău, preluându-l de la domiciliu, sau de la locul de muncă. Automobilul poate fi condus până la service, sau transportat pe platformă, după cum dorește clientul.

Desigur, în intervalul în care automobilul este reținut în service, clientul poate primi pentru uz personal un automobil de curtoazie. Totodată, prin intermediul aplicațiilor specializate, accesibile prin smartphone, sunt din ce în ce mai ușor de făcut verificarea stării tehnice a mașinii, precum și programarea online la service. Mai mult, de curând, BMW Group România a lansat opţiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC. Prin acesta, inspectorul tehnic realizează un clip video în care prezintă clientului problemele tehnice identificate, iar clientul are posibilitatea de a selecta doar intervenții dorite.

 

De această varietate de servicii personalizate beneficiază în egală măsură și clienții Nespresso.

Prin intermediul asistenței tehnice accesibilă imediat fie online, fie prin telefon, sunt oferite sfaturi pentru întreținerea, curățarea și programarea espressorului, precum și pentru eventualele probleme de funcționare. Iar dacă espressorul necesită evaluare tehnică, nu vei fi privat de experiența unui espresso premium. Pe durata inspectării tehnice, Nespresso îți pune la dispoziție un aparat de cafea împrumut.

Nespresso se ocupă și de preluarea aparatului de cafea, de la adresa pe care o furnizezi. De asemenea, după inspectarea și intervenția tehnică, espressorul va fi returnat la adresa de la care a fost preluat.

 

Preluarea și reciclarea capsulelor de cafea Nespresso

Responsabilitatea față de mediul înconjurător este un principiu esențial în activitatea Nespresso, care a creat un program amplu de reciclare a capsulelor de cafea fabricate din aluminiu. Tot demersul este conceput pentru a face cât mai ușor și eficient pentru client să predea spre reciclare capsulele de aluminiu.

Predarea capsulelor pentru reciclare se poate face direct la punctele de vânzare Nespresso. Însă nu ești nevoit să aloci timp în acest sens. Capsulele pot fi preluate gratuit de curier, atunci când sunt livrate comenzile de capsule noi. Tot ce trebuie să faci este să bifezi această opțiune atunci când efectuezi comanda online. Iar pentru depozitarea și predarea capsulelor primești gratuit de la Nespresso săculeți speciali pentru reciclare.

Toată această atenție minuțioasă pentru calitatea produselor și serviciilor înseamnă de fapt respect față de client și asigură o experiență premium deplină, pe care o savurezi cu fiecare ceașcă de cafea Nespresso.

 

Oferta Spring pentru espressoarele Nespresso

De la fondarea sa în 1986, Nespresso a inovat continuu, cu scopul de a oferi clienților săi plăcerea imersiei într-un univers al aromelor. Astfel, Nespresso a perfecționat tehnologiile folosite de espressoarele sale pentru a extrage notele aromatice ce definesc experiența premium a unui espresso perfect. În acest sens oferă o gamă amplă de aparate de cafea, care funcționează cu presiune înaltă, de 19 bari. Drept urmare, poți prepara rapid o diversitate impresionantă de rețețe de cafea.

Iar până în data de 20 mai 2019 te poți bucura și de Oferta Limitată Nespresso Spring, prin care sunt disponibile nu mai puțin de 14 aparate de cafea cu tehnologie de ultimă generație. Acestea au prețuri cuprinse între 425 și 2.245 de lei (TVA inclus). Mulțumită ofertei Nespresso Spring, la achiziționarea acestor aparate primești CADOU sortimentele preferate de cafea, în valoare de până la 280 de lei, în funcție de espressorul ales. Mai multe detalii aici.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account