Cum poți prepara oricând o cafea premium în mașină sau în vacanță?

Atunci când ești plecat la drum lung cu mașina, sau în vacanță, nu trebuie să renunți la experiența savurării unei cafele premium. Beneficiază de oferta din această primăvară pentru gama de espressoare Nespresso și vei descoperi cât de ușor poți prepara cafeaua perfectă chiar și în mașină.

Pentru noi, cei din redacția BMWBlog.ro, testele cu noile modele ale grupului BMW reprezintă o rutină care ne poartă în mod frecvent în destinații îndepărtate, de cele mai multe ori aflate în inima naturii. Așa descoperim cele mai plăcute drumuri pentru condus și surprindem cele mai frumoase peisaje pentru ilustrarea articolelor. Inevitabil, survine oboseala tipică unui traseu lung petrecut la volan. Iar atunci, mulțumită sistemelor moderne de asistare și monitorizare a condusului, mașina ne recomandă subtil că este timpul pentru o pauză. Și face asta afișând simbolic în instrumentarul de bord o ceașcă de cafea. Este exact ce îți dorești în acel moment: să poți savura cafeaua ta preferată! Însă, în călătoriile noastre îndelungate, ce presupun uneori zile întregi în mijlocul naturii, opțiunile nu sunt foarte multe.

Este o experiență superbă, trăită în locuri feerice. Și ești răsplătit prin faptul că surprinzi poza perfectă cu mașina testată. Însă ești izolat de civilizație. Așadar, nu ai de unde să procuri o cafea. Mai ales una de calitate. Vestea bună: poți să o prepari chiar tu!

Pentru că acestea sunt situațiile în care înveți să nu faci compromisuri. Chiar și dacă trebuie să transporți multe bagaje, vei găsi loc și pentru un espressor compact. Astfel, poți să te bucuri de experiența unei espresso rafinat oricând petreci o zi la picnic, sau când te deconectezi într-un weekend, restras cu cortul sau rulota în natură, departe de tumultul orașelor.

Totodată, este foarte ușor să conectezi espressorul la sursele de alimentare cu electricitate pe care le oferă mașinile. Există o varietate de adaptoare sau convertoare concepute exact pentru aceste situații.
Astfel, espressorul tău, de mici dimensiuni, te poate însoți în deplasările cu mașina sau în vacanțe.

Servirea cafelei este un tabiet răsfățat de mașinile premium

Este interesant cât de minuțios studiază producătorii de automobile premium aspectele de utilitate care îmbunătățesc inclusiv experiența servirii cafelei în mașină. De exemplu, noile modele BMW sunt echipate cu suporți de pahare care oferă funcții de încălzire și răcire. Astfel, temperatura cafelei este menținută la nivelul pe care îl dorești.
Totodată, SUV-urile premium ale mărcii BMW, precum modelele X5 sau X7, au hayon care se deschide în două segmente separate. Segmentul de jos este proiectat pentru a fi folosit și drept băncuță. La fel de bine, poate servi drept masă pentru aparatul de cafea. Din proprie experiență vă putem spune că am găsit utilă această băncuță, stând pe ea în timp ce admiram un apus la munte și beam cafeaua înainte de a porni pe drumul de întoarcere în oraș, după o zi lungă de filmări.

Experiența inegalabilă a unui espresso… perfect!

La fel cum mărcile premium din industria automobilistică rafinează și inovează constant standardele de calitate și tehnologie, dacă discutăm despre un etalon în domeniul experienței premium pentru savurarea și prepararea cafelei, atunci trebuie să luăm drept referință inovațiile Nespresso. Evoluția espressorului modern, ușor de utilizat, compact și capabil să prepare cafea la standarde de calitate tipice în mod normal unui barista, se datorează într-o foarte bună măsură companiei Nespresso. De la fondarea sa în 1986, Nespresso s-a dedicat perfecționării aparatelor de cafea și a impus produse inovatoare, precum capsulele de cafea fabricate din aluminiu. Cu ajutorul acestora, espressoarele Nespresso fac posibilă prepararea rapidă și ușoară a cafelei perfecte.

În acest scop, toate espressoarele din gama Nespresso au fost proiectate pentru a funcționa la o presiune foarte înaltă, de 19 bari, un factor esențial în prepararea cafelei. Astfel, se asigură un proces excepțional de extragere a cafelei, eliberându-se cele peste 900 de note aromatice în ceașca de cafea, însoțite de o cremă fină și densă, calități care definesc savoarea inconfundabilă a celor 25 de sortimente de cafea Nespresso.

Oferta Limitată Nespresso pentru espressoarele premium

Nespresso ne întâmpină cu o gamă amplă de espressoare performante, care se disting prin design-ul modern și tehnologiile de ultimă generație. Sunt oferite nu mai puțin de 14 aparate de cafea, ale căror funcții inteligente permit prepararea unei diversități de cafele, de la ristretto, până la spectaculoasele rețete cu lapte.

Aparatele de cafea Nespresso au prețuri cuprinse între 425 și 2.245 de lei (TVA inclus), dar până la data de 20 mai. Și primești sortimentele preferate de cafea CADOU, în valoare de până la 280 de lei, în funcție de espressorul ales. Mai multe detalii aici.

Espressoare ideale pentru prepararea cafelei în automobil

Gama diversă de aparate de cafea Nespresso ne permite să selectăm espressoare cu dimensiuni reduse și funcții versatile, care le recomandă pentru utilizarea în mașină. De exemplu, modelul Essenza Mini C30 cântărește doar 2,3 kilograme și are dimensiuni ultra-compacte: 8,4x33x20,4 mm (LxAxÎ). Essenza Mini C30 este disponibil și împreună cu aparatul Aerocinno 3, pentru prepararea spumei de lapte proaspăt. La rândul lui, Aerocinno 3 este mic, astfel că ambele aparate sunt foarte ușor de transportat, oricât de multe bagaje v-ar însoți în călătorie sau vacanță.

Indiferent dacă faceți o scurtă pauză de la condus, sau un picnic în natură, veți putea savura experiența deplină a unei cafele premium. Până la urmă, experiența conducerii unei mașini premium ne atrage prin felul în care ne răsfață simțurile. Iar cafeaua premium Nespresso întregește acest alint senzorial.

 

Nespresso Essenza Mini C30

Totodată, espressorul Essenza Mini C30 are un rezervor pentru apă detașabil de 0,6 litri, ceea ce permite prepararea cafelelor pentru mai mulți pasageri care vă însoțesc la drum.

În plus, poate fi programată și cantitatea fiecărei cești de cafea pe care o faceți. Cafeaua se prepară în foarte scurt timp, datorită funcției de încălzire rapidă. Nu veți avea nici grija capsulelor de cafea. În recipientul special pot fi depozitate până la 6 capsule Nespresso. Iar confortul utilizării este sporit și de tăvița de scurgere pliantă, care facilitează și folosirea paharelor Latte Macchiato, precum și de funcția de oprire programabilă, care are loc automat după 9 minute de neutilizare.

Aceste funcții la regăsim și la Nespresso Inissia, un aparat de cafea care se remarcă la rândul său prin dimensiunile compacte. Rezervorul său de apă este mai mare decât în cazul lui Essenza MINI C30, având un volum de 0,7 litri. De asemenea, are un recipient pentru 11 capsule folosite.

Atât Essenza Mini C30, cât și Inissia, sunt disponibile la prețul de 425 de lei. Iar prin oferta Spring, la achiziționarea fiecăruia primiți cadou cafea la alegere, în valoare de 110 lei. Pachetul format din Essenza Mini C30 și Aeroccino 3 este propus pentru 712 lei, preț însoțit de cafea în valoare de 110 lei oferită cadou.

Nespresso Inissia

Experiența premium înseamnă și responsabilitate față de mediul înconjurător

Alegerea fabricării capsulelor Nespresso din aluminiu nu se rezumă la rolul de a proteja cafeaua de factori care pot afecta calitatea acesteia, precum aerul, umiditatea și lumina. Nespresso desfășoară un program amplu de reciclare a capsulelor de aluminiu, care poate fi foarte ușor de urmat de orice utilizator. Predarea capsulelor pentru reciclare se face fie direct la punctele de vânzare Nespresso, fie acestea sunt preluate de curier, atunci când sunt livrate comenzile de capsule noi.

Nespresso oferă o experiență unică, de la cafeaua inegalabilă din ceașcă, la impactul pozitiv asupra mediului înconjurător. Iar noi vă dorim să vă bucurați de o astfel de cafea excepțională în fiecare călătorie!

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account