Winter Games: ce sunt, când sunt și cum te poți înscrie?

Winter Games

Winter Games, spre deosebire de Hunger Games, nu se întâmplă doar la cinema sau la TV. Oamenii de la Smart Driving și-au dat seama că iarna devine oarecum plictisitoare pentru cei împătimiți de fenomenul automobilistic, așa că ne oferă șansa să ne distrăm și iarnă, legal și în cel mai sigur mod posibil.

La finalul lunii ianuarie 2016, mai exact în perioada 29-31 ianuarie, echipa Smart Diving a pregătit un eveniment unic în România, care aduce împreună o serie de experiențe motorizate pe care cu greu le poți găsi în altă parte. Imaginează-ți doar că sunt la dispoziția ta nouă modele BMW, șase karturi, șase snowmobile și trei crash-cars de care poți să te bucuri într-un program bine pus la punct, alături de instructorii Smart Driving.

Winter Games

Winter Games încep pe 29 ianuarie 2016, la Palatul Brukenthal, de lângă Sibiu. Aici va fi prima noapte cazare, se vor semna formulare necesare și vei avea posibilitatea să testezi câteva modele din gama BMW. Pe 30 ianuarie se va pleca spre Bâlea Lac, unde vei avea parte și de cea mai frumoasă surpriză. Smart Driving va amenaja pe gheața lacului Bâlea unui circuit special de karting unde să înveți bazele pilotajului, dar mai ales să te distrezi. Spune și tu, de câte ori ai ocazia să mergi cu un kart pe un lac înghețat? Mai ales atunci când lacul în cauză este Bâlea, situat în vârful Transfăgărășanului? Tot la Bâlea Lac este programată și cea de-a doua noapte de cazare, fie în Hotelul de Gheață, fie în Cabana Bâlea, după preferințe. La Bâlea Lac vor avea loc cursele de karting, iar jos, la bază, pe un alt circuit special amenajat, o serie de modele BMW îți vor sta la dispozție pentru exerciții de slalom, frânare și drift. Pe lângă toate acestea, vei mai avea ocazia să conduci și un snowmobil, tot pe un circuit amenajat sau să urmărești cursele de crash cars.

Winter_Games_SD_178

Prețul pentru întregul pachet este de 2.600 de lei pentru participanți și de 1.100 de lei pentru însoțitor. Desigur, în acest preț ai totul inclus, de la cazare până la toate mesele unei zile. Dacă te grăbești, poți să mai prinzi unul dintre cele două locuri rămase la un preț special, de early-booking, de 2.200 de lei pentru participant și de 900 de lei pentru însoțitor. Pe lângă toate activitățile motorizate cu siguranță vei avea parte și de multe alte surprize. Pentru mai multe detalii și înscrieri accesează www.smart-driving.eu.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account