Interviu cu realizatorii filmului „Adrenalin – The BMW Touring Car Story”

Adrenalin - The BMW Touring Car Story

Probabil că v-ați săturat deja de atâtea chestii despre „Adrenalin – The BMW Touring Car Story”, dar de data acesta avem un interviu cu doi dintre realizatorii filmului, un interviu care poate te va convinge că merită să mergi la vizionarea de pe 24 februarie, de la ora 20:30, la Grand Cinema Băneasa.

Pe 17 februarie, România a devenit cea de-a treia țară din lume, după Germania și America, unde „Adrenalin – The BMW Touring Car Story” a fost difuzat pe marele ecran, pentru public. Pe scurt, filmul „Adrenalin – The BMW Touring Car Story” vorbește despre nebunia celor 50 de ani de istorie BMW în lumea sporturilor cu motor. Imaginile de arhivă sunt completate de interviuri cu personalități legendare din istoria motorsportului precum Johnny Cecotto, Augusto Farfus, Bruno Spengler, Alex Zanadri, Andi Priaulx, Niki Lauda, Hans-Joachim Stuck, Jochen Neerpach și mulți alți oameni de legendă implicați fie în pilotarea mașinilor, fie în construcția lor.

Adrenalin - The BMW Touring Car Story

Pentru că vizionarea de pe 17 februarie s-a desfășurat cu sala plină, „Adrenalin – The BMW Touring Car Story” va fi difuzat din nou, pe 24 februarie, iar biletele pot fi rezervat online de aici. Tot ce putem noi să-ți spunem este că „Adrenalin – The BMW Touring Car Story” este un must-see pentru orice pasionat al domeniului automobilistic. Este unul dintre acele filme care nu au cum să te lase rece, care reușește să transmită din spatele ecranului mirosul de benzină, de anvelope arse și eforurile supra-omenești ale tuturor celor implicație în povestea de dragoste din om și mașină.

Urmărește interviul nostru cu Tim Hahne, regizorul filmului, și cu Julius Jacoby, directorul de imagine.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account