Aston Martin Vulcan aruncă cenușă peste Geneva

Aston Martin Vulcan

Aston Martin Vulcan, un supercar destinat exclusiv circuitelor, este o operă de artă, menită să împietrească spectatorii, să sperie copiii și să surzească ogarii de vânătoare ai britanicilor. Construit aproape în întregime din fibă de carbon, având peste 800 de cai-putere, Aston Martin Vulcan va fi produs în doar 24 de exemplare și promite performanțe extreme.

Aston Martin Vulcan

Aston Martin Vulcan: Inspirat din lumea motorsportului

CEO-ul Aston Martin, Dr Ady Palmer, spune cam așa: „Aston Martin Vulcan este un supercar incitant, conceput și construit pentru a oferi celui de la volan cea mai pură experiență a condusului sportiv. Această mașină poate fi customizată special pentru fiecare dintre șoferii ei, atât când vine vorba despre putere, cât și atunci când vorbim despre performanțe dinamice. Astfel, mașina poate fi setată în funcție de talentul și de cunoștințele în ale pilotajului sportiv ale șoferului.” Desenat exlcusiv în atelierele britanice, Aston Martin Vulcan oferă o line de design ce va fi implentată în viitor pe următoarele modele Aston Martin.

Aston Martin Vulcan

Aston Martin Vulcan: Cel mai puternic motor din istoria companiei

Cu un minunat V12 de 7,9 litri sub capotă, Aston Martin Vulcan se bucură de cel mai puternic motor normal aspirat produs vreodată de Aston Martin. Cu peste 800 de cai-putere, Aston Martin Vulcan este inspirat din umea curselor GT și raportul putere/greutate este mai mare decât cel al modelelor GTE care concurează în Coampionatul Mondial de Anduranță. Șasiul de tip monococă și caroseria sunt construite din fibră de carbon, iar diferențialul cu alunecare limitată, axul cardanic și sistemul de frânare, toate au fost construite pentru a fi cât mai ușoare cu putință.

Aston Martin Vulcan

Aston Martin Vulcan este o mașină cu totul specială și are toate șansele să ajungă pe pereții din camerele multor adolscenți îndrăgostiți de lumea auto. Cu o așa apariție, sunt din ce în ce mai curioși ce modele urmează de la producătorul britanic. Mai jos puteți urmări un scurt teaser care anunța venirea lui Aston Martin Vulcan.

 

 

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account