Viitorul Audi A8 promite multe, dar mai târziu

Viitorul Audi A8 promite multe, dar mai târziu

Viitorul Audi A8

Viitorul Audi A8 naște o serie de speranțe și creează în jurul său zvonuri care până acum s-au confirmat. Deși viitorul Audi A8 era programat pentru lansare în prima parte a anului viitor, se pare că cei de la Audi au amânat acest eveniment până la finalul anului 2017, poate chiar începutul lui 2018. Motivul? Trebuie să perfecționeze sistemele electronice care vor permite viitoarei generație A8 să ofere un mod semi-autonom de condus.

Viitorul Audi A8

Viitorul Audi A8 surprins de „auto-paparazzi”

Se întâmplă destul de des ca producătorii auto să testeze viitoarele generații de modele îmbrăcându-le în carsoeriile modelelor actual, tocmai pentru a se feri de ochii vigilenți ai presei. Acest lucru și întâmplă și cu viitorul Audi A8 care a fost surprins în repetate rânduri, de fiecare dată însă caroseria ce îmbracă viitorul Audi A8 fiind cea a modelului prezent acum pe piață. Motivul pentru care Audi preferă să testeze viitorul Audi A8 în caroseria actuală este unul foart bun. Viitorul Audi A8 va fi primul model Audi desenat de Marc Lichte și va avea o abrodare complet diferită față de gama actuală Audi. De fapt, viitorul Audi A8 va prelua o serie de elemente de design de la Audi Proloque ConceptPrin urmare e lesne de ce Audi testează viitorul Audi A8 într-o caroserie aflată deja în producție, mai ales că cei de la BMW au pățit-o cu viitorul BMW Seria 7 ce a fost surprins fără camuflaj.

79933978978762501

Viitoul Audi A8 va avea un nou diesel V6

Recent, presa germană de specialitate a lansat noi zvonuri, care ne spun că viitorul Audi A8 va avea un nou sistem electric, cu o nouă transmisie automată cu opt rapoarte, iar sistemul de tracțiune integrală quattro va fi oferit în echiparea standard. Cireașa de pe tort, pentru cea mai mare parte a potențialilor clienți, este introducerea în gamă a unui nou diesel de 3,0 litri, V6, ce va dezvolta 286 de cai-putere și 620 Nm. Tot pe lista de zvonuri este și continuarea versiunii W12. Aceeași presă germană susține că cilindreea motorul W12 va scădea de la 6,3 la 6,0 litri și că puterea va crește la 585 CP și 800 Nm.

Viitorul Audi A8

Viitorul Audi A8 va avea și o versiune S8

Așa cum era și normal, viitorul Audi A8 va avea și o versiune pentru cei care vor să meargă foarte repede. Cel mai probabil, viitoarea generație Audi S8 va avea sub capotă tot un V8 de 4,0 litri, supraalimentat, doar că puterea va crește. Versiunea actuală dezvoltă 520 CP și 650 Nm, în timp ce viitorul Audi S8 va dezvolta o putere maximă de 580 CP, iar momentul motor va ajunge la 800 Nm.

Viitorul Audi A8

Conform acelorași zvonuri, Audi va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai din această lună un concept pentru viitorul Audi A8. Tot ce știm noi e că lucrurile se dezvoltă într-un ritm extrem de rapid, iar producătorii auto au început deja să lucreze intens la sisteme automonome de condus, motiv pentru care rolul un Audi S8 începe să devine inutil. Dar probabil că vor mai trece mulți ani până în momentul în care prima mașină cu adevărat autonomă își va face apariția pe piață, așa că încă nu ne facem griji.

Sursă: WorldCarFans.com via AutoBild.de

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account