BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW 507 – Balada lui Elvis Presley

Doar 253 de exemplare au fost construite și asta se vede în prețul de achiziție a unui BMW 507, (dacă-l găsești la vânzare), care începe de la un milion de euro și se termină pe la două două, în funcție de caz.

În anii 50 mașina asta făcea concurență Porsche-ului Spyder, mașină la care visa și Elvis Presley, dar pentru că nu a reușit să facă rost de unul a ales să-și cumpere un BMW 507 alb, an de fabricație 58, de la Hans Stuck, pe care l-a cunoscut în perioada înrolării sale în armată. Iritat de faptul că toate domnișoarele care doreau să-i facă un copil își notau numărul de telefon cu ruj pe mașina lui, a decis s-o vopsească roșie. Problemă rezolvată.

BMW 507 Elvis Presley (2)

 

După ce și-a servit timpul în armată s-a întors cu mașina în țară, dar fără bunul simț de a o întreține cum trebuie. La un moment dat BMW-ul 507 a fost vândut către niște propietari care au folosit-o la curse de drag, după ce i-au înlocuit motorul original cu un V8 de Chevrolet, i-au montat o cutie cu patru viteze Borg-Warner și o punte spate mai solidă. Bine că n-au transformat-o într-un pick up sau în mașină de hăituit negri în pădurile din Alabama.

BMW 507 Elvis Presley (5)

 

Noroc cu oamenii ăștia de la BMW Classic care au dat de ea într-un hambar și au început s-o restaureze. Ar fi interesant de văzut dacă vopseaua originală mai prezintă urme de ruj și dacă ar mai răspunde cineva la telefon. Pân la urmă se zice că Elvis n-a murit. Ar putea să dea un telefon…măcar să-și ceară scuze că nu a sunat înapoi…

Sursa – Roadandtrack

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account