Castigatorii concursului „Pasiunea in imagini” organizat de Contempo Cars Sibiu

Luna trecuta, dealer-ul BMW Contempo Cars Sibiu a organizat un concurs pentru fanii BMW, denumit „Pasiunea in imagini”. Fanii BMW au avut ocazia sa-si exprime pasiunea fata de marca germana prin postarea pe pagina de Facebook a Contempo Cars Sibiu a unei fotografii care exprima aceasta pasiune.

Fanii au postat multe fotografii frumoase, iar cea care a castigat marele premiu – va fi publicata in revista BMW Magazine si va primi o macheta BMW 635csi Art Car – a fost cea postata de Alexandru Vitalariu.

Si noi am avut marea placere de a sprijini aceasta initiativa frumoasa, facand parte din juriu si oferind trei tricouri BMWBLOG pentru cele mai apreciate fotografii, evaluate dupa numarul de „Likes” primite de la fani. Astfel, Mihai Moisa, Tim Timmy si Alecsandra Jaici au intrat in posesia tricourilor, fotografiile lor primind 195, 155 si respectiv 50 voturi.

Pe langa premiile oferite, Contempo Cars Sibiu a dorit sa recompenseze toti participantii la concurs si cu cate un calendar BMW 2011.

Iata mai jos fotografiile castigatoare:

Alexandru Vitalariu

Mihai Moisa

Tim Timmy

Alecsandra Jaici

Iata si ce au declarat cei de la Contempo Cars Sibiu dupa concurs:

Multumim tuturor concurentilor pentru participare! Consideram ca a fost un concurs reusit si ne-am bucurat foarte mult sa vedem cati pasionati sunt. Am apreciat si faptul ca fotografiile au fost foarte potrivite cu tema propusa, si anume pasiunea pentru marca BMW. Ne bucuram pentru feedback-ul primit, si dorim sa-i cunoastem pe toti particpantii la concurs, si ii asteptam cu drag la sediul nostru, sa-si ridice calendarele!

Felicitari inca o data tuturor!

Iata si o selectie a celorlalte fotografii participante la concurs.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account