BMW donează în Spania zeci de mii de măști, mănuși și huse de volan și scaune

După Italia, Spania este a doua țară din Europa în clasamentul numărului de persoane infectate cu COVID-19 și, din păcate, ocupă locul secund și în ceea ce privește numărul persoanelor decedate din cauza acestui virus. Orice măsură de ajutor este binevenit, iar rețeaua BMW Group din Spania s-a mobilizat în acest sens.

Flote de modele BMW și MINI au fost puse la dispoziție de către BMW Group pentru municipalitatea și consiliul local din Madrid, precum și pentru spitalele din acest oraș. Mașinile sunt folosite de cadrele medicale pentru a se deplasa la domiciliul pacienților și pentru a livra medicamente.
De asemenea, BMW Group a donat către departamentul de pompieri din Madrid 12.000 de măști și a confecționat 19.000 de perechi de mănuși, precum și 6.500 de huse pentru volanul mașinilor și 29.000 de huse pentru scaune. În plus, BMW Group a donat corturi pentru serviciile de protecție civilă și consiliul local.

La rândul lor, dealerii autorizați BMW au contribuit în funcție de resursele proprii, după cum completează comunicatul de presă emis de BMW Group Spania.

BMW Automotor Costa din Almería au furnizat huse de scaune către Crucea Roșie. Iar BMW Enekuri din Bilbao a oferit huse de scaune pentru Crucea Roșie, serviciile de ambulanță din Țara Bascilor și Spitalul San Juan de Dios.

BMW Momentum din Madrid asigură mentenanța tehnică a motocicletelor Gărzii Civile și automobilelor BMW folosite de SAMUR (serviciul specializat pentru urgențe).

BMW Autosa din Oviedo a achiziționat și donat 300 de măști pentru Spitalul Universitar Central din Asturia.

Goya Automoción din Zaragoza furnizează flote de automobile și a donat măștile care ar fi fost altfel folosite în secția de vopsitorie.

Lurauto Concessionaires din Vizcaya, Guipúzcoa și Navarra  a pus la dispoziție 30 de automobile, pentru a susține mobilitatea personalului medical.

La momentul redactării acestui articol, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 din Spania depășise 78.000 și se înregistraseră peste 6.500 de decese.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account