BMW i3 se vinde pe Amazon

Din lene, din comoditate sau din lipsa timpului ajungem să ne comandăm mașini pe Amazon. Dar oare cum ne-am comanda mașinile dacă am fi prea activi și am avea prea mult timp?

Japonezii sunt un popor aparte, care, în ciuda disciplinei de care dau dovadă, tot trebuiesc îndesați cu piciorul în tren pentru a nu întârzia la muncă. Oamenii ăștia se grăbesc să muncească, nu au timp de altceva. De ce să meargă ei atunci într-un showroom pentru a pierde timpul cu alegerea unei mașini și configurarea ei când există internet?

BMW au decis să ofere acestui popor neînțeles o formă nouă de a-și cumpăra o mașină. Mai exact au hotărât să-și vândă modelul BMW i3 direct pe internet, pe site-ul Amazon, la grămadă cu electronice, jucării, mitraliere sau păpuși gonflabile manga.

BMW i3 (1)

E și o capcană aici și e una care s-ar putea să-i deranjeze pe japonezii cu mai mult timp liber. Poți să-ți comanzi un BMW i3 pe Amazon cu o simplă apăsare de buton, dar îți poți cumpăra doar un BMW i3 preconfigurat, ai doar șase culori disponibile și nici cu metoda de plată nu ai multe opțiuni. Pentru japonezul ăla pe care-l știm din filmele cu mașini de curse verzi nu-i deloc suficient. El vrea, în individualitatea lui de om cu ochii migdalați și steluțe ninja, să-și configureze un BMW i3 cu neoane pe dedesubt, eleroane pe deasupra și jante cu spițe în formă de sabie samurai.

BMW i3 (4)

Dacă nu mă credeți, iată ce au făcut tunerii japonezi de la 3D Design unui BMW i3. Mai arată a mașină ecologică acum? Din contră. E un BMW i3 tunat cu cea mai mare cruzime japoneză și unul care a uitat deja că e neamț și a adoptat obiceiurile nipone. Mănâncă orez, omoară delfini, joacă sudoku și se uită la desene manga deocheate. Ce-i drept, în Japonia lumea se plictisește prea ușor într-o țară care are prea multe de oferit unor cetățeni prea ocupați. Suficient de ocupați încât să-și comande o mașină pe care nu a văzut-o și nici nu au atins-o. Să vedem dacă se lasă cu țepe acum.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account