BMW Seria 4 Gran Coupe Individual – Supremația albă

Hai să luăm un BMW Seria 4 Gran Coupe și să vedem ce putem scoate din el, au zis oamenii de la BMW Individual. Și imediat au început să-l individualizeze cu chestii individuale pe care nu orice individ și le permite.

Prima chestie care avea să scoată Gran Coupe-ul în evidență a fost culoarea Frozen White Brilliant, o vopsea pe care Mutu ar fi tras-o pe nas de pe fesele oricărei femei care nu-i nevastă-sa. La interior indivizii de la Individual au ales o piele fină de culoare gri albuie și inserții de Opal White.

16551838532023168269

 

Bordul l-au împăturit cu aceeași piele, iar volanul este înfășurat în două tonuri de piele, după cum se vede – una neagră și alta albă.  Nu se cuvine însă să puneți mâna pe el înainte de a vă spăla pe mâini și poate că Individual ar trebui să instaleze niște rezerve de săpun în locul suporturilor de pahare. Tot la interior găsești niște inserții de piano black, mai multe logo-uri M și sigla Manufaktur care te asigură că banii tăi au fost cheltuiți ca într-o galerie de artă – nu înțelegi ce a vrut să zică artistul, dar un artist neînțeles este întotdeauna mai valoros pentru că așa spun criticii.

18337649191608838743

 

Nouă ne este frică de prea mult alb pentru aduce prea mult cu un club și cu un ospiciu, tot un club și ăla, dar cu asistenți de 100 de kg în loc de animatoare și Napoleoni la tot pasul. Nu știm dacă trebuie să fii nebun să-ți configurezi mașina în exces de alb, dar cu siguranță trebuie să fii obsedat de curățenie. S-ar putea să fii genul care-și  tratează pielea mașinii cu săpun dezinfectant pentru mâini, care cere benzină albă la pompă ori care poartă o față de pernă pe cap și ține în mână o cruce în flăcări.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account