Contempo Cars Sibiu invita fanii BMW la discutii despre marca lor preferata

La inceput de an, dealer-ul BMW Contempo Cars Sibiu propune o initiativa frumoasa tuturor pasionatilor marcii BMW: discutii saptamanale despre marcile BMW si istoria BMW, in general.

Sunteti invitati pe pagina de Facebook Contempo Cars Sibiu, pentru a dezbate asupra modelelor BMW, pentru a posta imagini si impartasi impresii. Ordinea aleasa a modelelor va fi una cronologica, de la inceputurile BMW si pana in prezent, dar fara a uita modelele viitoare BMW. Initiativa are si un slogan inspirat de curgerea timpului: “In 2011 unitatea de masura a timpului este BMW”.

Prima sesiune de discutii este dedicata modelului BMW Dixi, primul automobil care a purtat emblema BMW alb-albastra, construit in perioada 1928-1932. Masina a fost construita in cadrul unui acord de licentiere cu Austin Motor Company si a fost o varianta de Austin 7 (Seven – automobil construit pe un sasiu simplu si cu o caroserie din lemn furniruit), denumita Dixi 3/15 PS DA-1.

Dixi 3/15 avea lonjeroane din profil U de otel, caroserie din tabla de otel, cutia de viteze era manuala in 3 trepte, iar puterea livrata era de 15CP (3/15).

Asadar haideti pe pagina de Facebook a dealerului sibian, pentru a posta impreuna impresii si pareri despre Dixi.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account