Primele randări cu BMW X2

BMW X2 a început ca un zvon, dar iată că se transformă treptat în realitate. Ceea ce a plecat de la o idee a ajuns acum o randare virtuală a noului model bavarez.

Luând în calcul rețeta pe care a aplicat-o BMW cu X3 și X5, credem că noul X2 se va folosi de aceleași ingrediente care-l vor transforma într-un crossover mai puțin practic, cu o linie de coupe. Totuși BMW X2 are la bază un model care arată mai bine decât frații săi mai mari și asta ne duce cu gândul că va fi ceva cel puțin la fel de posh ca un Range Rover Evoque. Apropo de Range Rover Evoque, deși inițial BMW X2 era gândit și ca un SAV cu trei uși, se pare că nu vom avea parte de unul. Ne-a fi plăcut un X2 cu un aspect de hot hatch, dar până și unele hot hatch-uri au renunțat la versiunile cu trei uși (vezi Focus ST).

BMW X2 va fi construit pe aceeași platformă UKL pe care sunt dezvoltate MINI-urile și BMW-urile cu tracțiune față și, cel mai probabil, va fi propulsat de aceleași motorizări diesel sau pe benzină cu trei și patru cilindri. Nu este exclus să vedem și un viitor X2 M Performance, dar credem că motorul pe benzină de doi litri va fi suficient pentru a-l transforma în ceva rapid și gălăgios, fără să fie nevoie de un șase în linie.

Mașina ar trebui să iasă la lumină cu toate detaliile până la finalul anului 2016, atunci când vor apărea și mai multe informații despre viitorul BMW X7. Se pare că BMW lucrează cu tot suflul pentru a-și asigura o poziție puternică pe piața SUV-urilor și a crossoverelor, piață care crește de la an la an și care generează profituri serioase. Nimic rău în asta dacă vor continua să scoată mașini precum BMW M2 și BMW M4 GTS. Nu de alta, dar nu vrem să fim fanii unei mărci care a uitat de „golanii” din stradă și se concentrează doar pe mame care-și ducă copii la grădiniță în BMW-uri care generează bani, dar nu și emoție.

Sursa – Worldcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account