Prețul pentru BMW M2 a fost comunicat oficial

prețul pentru BMW M2

Prețul pentru BMW M2 a fost în sfârșit comunicat oficial după ce mașina a fost prezentată în urmă cu aproximativ o lună. Cu această ocazie, cel mai accesibil model al gamei M poate fi comandat și în România și, chiar dacă este mezinul familiei M, are toate șansele să devină una dintre cele mai bune mașini construite de BMW în ultimul timp.

În cazul în care ești unul dintre cei care se plânge de gama actuală BMW și de faptul că bavarezii încep oarecum să lanseze modele din ce în ce mai depărtate de cele care ne fascinează, BMW M2 este mașina care ne lasă speranța vine și ne demonstrează că BMW nu a uitat de mașinile pure care să te încânte prin putere, agilitate și dinamică, nu prin confort și gadegt-urile digitale. Prețul pentru BMW M2 pornește de la 62.806 euro, cu TVA inclus, însă echiparea standard pare să fie una destul de generoasă. Lăsând la o parte grupul motopropulsor, în prețul pentru BMW M2 sunt incluse și câteva dotări standard. Printre ele se numără senzorii de parcare, pilotul automat cu funcție de frânare, farurile xenon adaptive, dar și sistemul de navigație Professional.

prețul pentru BMW M2

Pe de altă parte, dacă lista de dotări standard este destul de bogată, nici cea de opționale nu se lasă mai prejos. Totuși, peentru noul BMW M2 sunt disponibile doar patru culori exterioare metalizate (Negru Sapphire, Gri Mineral, Argintiu Moonlight și Albastru Long Beach) și una nemetalică (Alb Alpine). Mai departe, în prețul pentru BMW M2 nu este inclusă transmisia automată Drive Logic M care costă 4.105 euro, cu TVA inclus, dar nici climatizarea automată, cea care te va costa 579 de euro, cu TVA inclus.

prețul pentru BMW M2

Și totuși, cred că cel mai important este faptul că prețul pentru BMW M2 include un motor absolut fantastic, de 3,0 litri, cu șase clindri în linie, a cărui putere maximă este de 370 CP și care dezvoltă un cuplu impresionant, de 465 Nm care poate ajunge până la 500 Nm în overboost. Prin urmare, echipat cu transmisia automată și cu sistemul Launch Control, noul BMW M2 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde. Ceea ce nu e rău deloc, mai ales dacă te gândești că BMW M4 face un 0-100 km/h în 4,1 secunde. Mai mult, în prețul pentru BMW M2 sunt incluse și experiența BMW în motorsport și mai toate chestiile care transformă un M într-o mașină fabuloasă. Frânele M din material compozit, direcția M Servotronic cu două trepe de reglaj, dar și diferențialul M sunt doar câteva dintre bunătățile incluse în prețul pentru BMW M2. În concluzie, dacă ai puțin peste 60.000 de euro și vrei s îi cheltuiești pe o mașină care să fie doar a ta și care să te ducă în fiecare weekend pe virajele de munte sau pe cele ale circuitelor, atunci BMW M2 are toate premisele să fie perechea perfectă.

Preț BMW M2 (1)

A apărut numărul doi al revistei BMW Blog România și este disponibil în toată rețeaua națională a magazinelor Inmedio, dar și la chioșcurile de difuzare a presei.

Promo BMWBlog_2

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account