Randari: BMW Seria 6 2012 coupe si cabrio

BMW-6-Series-Theo-1-Large

Talentatul artist Theophilus Chin impreuna cu Paul Tan ne ofera cateva randari recente ale versiunilor coupe si cabrio ale BMW Seria 6 2012. Inspirate din conceptul BMW Gran Coupe prezentat la Salonul auto de la Beijing, randarile ilustreaza cateva din caracteristicile viitoarei generatii Seria 6: super eleganta si sportivitate.

Aceste noi randari prezinta dispunerea noilor linii de design de-a lungul capotei, care impreuna cu liniile de pe profilul lateral creeaza suprafete convexe/concave, similare celor inatalnite la cele mai recente modele BMW.

Farurile corona au devenit o caracteristica a noilor BMW-uri si asa cum era de asteptat, si-au facut loc si in cadrul designului noii Seria 6. Asa cum se poate vedea si in randare, stopurile pastreaza in continuare forma de L si LED-urile.

BMW-6-Series-Theo-2-Large

Construit pe baza unei platforme noi, BMW Seria 6 2012 Coupe este usor mai lung si mai lat decat generatia actuala, situandu-se ca dimensiuni intre noul Seria 5 si Seria 7. Noul sesar are console mai scurte si aripi mai evazate, sporindu-i aspectul agresiv.

In ce priveste plafonul, continua sa circule rapoarte contradictorii, dar suntem in continuare de parere ca BMW va oferi Seria 6 cabrio doar cu plafon soft-top.

BMW-6-Series-Theo-3-Large

Se zvoneste ca BMW Seria 6 2012 va fi prezentat spre sfarsitul acestui an la Salonul auto de la Paris.

[Sursa: Theophilus Chin si Paul Tan ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account