Revin zvonurile despre BMW M5 cu tractiune integrala

Zvonul zilei in lumea BMW vine de la Autocar. Publicatia britanica relateaza despre un viitorBMW M5 cu tractiune integrala.

Prima indicatie in acest sens a fost data in luna aprilie de catre Albert Biermann, Directorul departamentului de R&D al BMW M, care a declarat ca BMW se gandeste la un M5 cu tractiune integrala pentru a satisface nevoile clientilor din zona geografica a SUA denumita “centura de zapada”, unde se vand foarte bine toate modelele cu tractiune integrala produse de Mercedes si Audi. “Vor exista cateva surprize cu tractiune integrala in cazul masinilor M, pe viitor,” a declarat Biermann.

Autocar citeaza un alt oficial BMW care declara ca bavarezii intentioneaza pana la urma sa construiasca o versiune cu tractiune integrala a lui M5. In ciuda comentariilor create pe internet de aceasta veste in lumea BMW, pana acum nu am putut confirma sau infirma acest zvon.

Daca M5 xDrive chiar va fi lansat in productie, noul sedan super sport urmeaza sa se alature modelelor X5M si X6M, primele modele M ce utilizeaza o platforma cu tractiune integrala.

BMW M5 2012 va fi dezvaluit oficial in luna iunie, iar la salonul auto de la Frankfurt din septembrie masina va fi prezentata si publicului.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account