Noul BMW X1 surprins în teste

Despre noul BMW X1 știm că va fi ceva mai mare decât actuala generație și că va oferi chiar și o versiune cu șapte locuri. Va fi contruit pe noua platform UKL1, ceea ce implică o tracțiune față standard cu sistemul de tracțiune integral xDrive disponibil opțional pentru unele variante de motorizări.

Noul BMW X1 - poze spion_3

Cel mai probabil, motoarele pentru noul BMW X1 vor fi împrumutate de la noua gamă MINI și BMW Seria 2 Active Tourer, iar versiunea plug-in hybrid va fi împrumutată de la BMW seria 3.

Conform presei auto din Germania, noul BMW X1 va fi disponibil și într-o versiune de top X1 M35i, dar nu echipată cu un șase în linie, ci cu motorul de doi litri supraalimentat care va dezvolta 350 CP. Această versiune ar putea rivaliza direct cu Mercedes-Benz GLA 45 AMG, dar și cu Audi RS Q3. Conform aceleiași surse, prețul pentru X1 M35i va fi unul destul de pipera, începând de la 55.000 euro.

Noul BMW X1 - poze spion_8

Nu știm cine are nevoie de un BMW X1 cu șapte locuri ori de unul cu 350 CP, cert este că versiunea hibridă și motorizările cu trei cilindri vor fi alegerile mult mai raționale pentru acest model. Se așteaptă ca nou BMW X1 să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankurt, din luna septembrie a acestui an.

Sursă foto: WorldCarFans

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account