Viitorul Mercedes-Benz GLC surprins în Germania

Mercedes-Benz GLC

Viitorul Mercedes-Benz GLC a fost prins de paparazzi cu un camuflaj minimalist pe străzile din Stuttgart. În afară de blocurile optice și de alte câteva detalii, toate elementele caroseriei par să fie în forma finală, iar Mercedes-Benz GLC este așteptat pentru lansarea oficială pe 17 iunie, urmând ca mașina să fie disponibilă în showroom-uri din 12 septembrie.

Mercedes-Benz GLC își va face apariția anul acesta, poate chiar în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, și înlocuiește modelul GLK. Ca parte a schimbării nomenclaturii gamei Mercedes-Benz, noul Mercedes-Benz GLC intră în gamă ca un SUV compact, rival pentru BMW X3, Audi Q5 sau Land Rover Discovery Sport. Așa cum modelul GLE – cel care a înlocuit ML-ul -, are și o versiune GLE Coupe care să rivalizeze cu BMW X6, Mercedes-Benz GLC va avea și el un frate „coupe”, sub forma lui GLC Coupe care să se lupte cu BMW X4.

Noul Mercedes-Benz GLC are la bază platformă MRA, la fel ca și Clasa C și cel mai probabil va avea și aceleași motorizări. Este așteptată și o versiune AMG, care va avea sub capotă un V8 de 4,0 litri, dar aceasta probabil că va fi lansată undeva la începutul anului viitor.

Mercedes-Benz GLC

Sursă: World Car Fans

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account