BMW Seria 9 Coupé, modelul pe care îl așteptăm cu sufletul la gură

BMW vision luxury

Cum îți sună ideea unui BMW care să împartă platforma cu următorul Rolls-Royce Phantom? BMW Seria 9 ar putea să facă asta…

OK, să nu ne entuziasmăm degeaba, mai este mult de muncă până să vedem așa ceva în producție de serie, însă nu putem să ignorăm cele mai recente zvonuri de la Munchen, care indică un viitor Seria 9 Coupé.

Conform celor de la AutoZeitung, BMW Seria 9 Coupé ar avea la bază platforma viitoarei generații Rolls-Royce Phantom și va avea structura de rezistență a habitaclului din CFRP, un compus ultraușor și superrezistent.

bmw seria 9 randare

Pe partea de motorizări, gama disponibilă pentru BMW Seria 9 Coupé este formată din unități de I6 3,0 litri turbo (entry-level, atât pe benzină cât și diesel) și V8-ul de 4,4 litri TwinTurbo. Se ia în considerare și versiunea 940e, un plug-in hibrid cu tehnologia eDrive.

Rivalul cel mai de seamă pentru viitorul Seria 9 Coupé ar fi Mercedes-Benz Coupé sau chiar Maybach, în cazul în care Seria 9 va fi produs și în versiune de caroserie cu patru uși. Oh, și am uitat să menționăm că va avea, conform surselor, uși suicide (cu deschidere inversă), așa cum am văzut la Rolls-Royce Wraith sau la Phantom Coupé.

BMW_Luxury_Vision_34

La interior, BMW Seria 9 Coupé va primi, pe lângă cele mai de seamă materiale și cele mai atente finisări, tehnologia hi-tech pe care o putem vedea deja pe actualul Seria 7.

În materie de design, BMW Seria 9 Coupé va fi cel mai probabil inspirat din conceptul Vision Future Luxury, prezentat publicului de la Villa d’Este în ediția din 2014. Nu, nu avem o obiecție aici, nu vom avea vreodată. BMW, fă ca asta să se întâmple! Până atunci, să mai aruncăm o privire la Vision Luxury…

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account