BMW lucrează la un rival pentru Tesla S

Zvonurile nu sunt știri decât atunci când vin de la britanicii care scriu pentru revista CAR.

Conform revistei britanice CAR,  BMW lucrează la o mașină care să concureze direct cu Tesla S. Deși este doar un zvon, noi avem mare încredere în băieții ăștia, pentru că au acces la niște informații la care mulți jurnaliști auto doar visează.

Așadar se zvonește că noul model  va fi construit pe platforma următoarei generații de BMW seria 5 și va fi un plug-in hybrid, nu o mașină full-electric. Aceasta va oferi trei moduri de condus – tracțiune față în modul electric, tracțiune spate în modul electric și tracțiune integrală în modul hibrid. Propulsia va fi asigurată de un patru cilindri de aproximativ  200 CP montat pe puntea față și de un motor electric de 95 CP montat pe puntea spate, cuplate la o cutie automată cu șase trepte.

Conform aceleiași surse modelul se va numi i5 sau i7 și va avea o autonomie în modul electric de până la 130 km, motorul pe combustie intrând în acțiune la viteze ce depășesc 65 km/h. Modelul va fi destinat în primul rând pieței din America de Nord și China și se așteaptă să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.

 

Sursa – carmagazine.co.uk

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account