Video: Conferinta de presa de la lansarea BMW i

BMW a scris luni inca o pagina in istoria companiei. La sediul BMW din Munchen, constructorul bavarez a dezvaluit noile sale planuri, care implica piata de masini electrice premium.

Specialistii din industria auto au subliniat de mult timp importanta vehiculelor electrice si a mobilitatii sustenabile, si inca din 2007 BMW a luat o decizie in acest sens si a dat nastere programului Project i. In loc de CS Concept, preferatul fanilor, pe plansa de desen au inceput sa apara o serie de masini noi, din alta categorie.

Dupa aproape patru ani, BMW este aproape de data lansarii primului sau vehicul electric premium, Mega City i3, o masina proiectata special pentru mobilitatea urbana. In carul conferintei de presa Ian Robertson, membru al Consiliului de administratie al BMW, responsabil de vanzari si marketing, Dr.Klaus Draeger, director al departamentului de R&D si directorul de design Adrian Van Hooydonk au fost in centrul atentiei si au vorbit despre noul sub-brand „i” si despre ceea ce reprezinta el pentru companie.

In videoclipul de mai jos sunt explicate mai in detaliu planurile BMW si ce reprezinta „i” pentru marca bavareza.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account