Cum să faci drifturi cu zâmbetul pe buze

„Supravirarea este drogul șoferilor de mașini cu tracțiune spate. Te poate face să te simți ca un erou, dar dacă abuzezi de el și pierzi controlul îți poate distruge viața”.

Cu siguranță v-ați săturat să vedeți accidente cu „bolizi de sute de cai putere” la știrile de la ora 5, chiar dacă acei bolizi se dovedesc a fi uneori 318-uri cu numere de Bulgaria. Șoferii de BMW sunt băgați de obicei în aceeași oală cu huliganii și găinarii, iar BMW-urile capătă reputația de mașini ucigașe din cauza unor simple greșeli comune pe care șoferii mașinilor cu tracțiune spate le fac tot mai des. Drifturile astea nu se fac chiar atât de ușor. Dar dacă ești genul foarte priceput la toate și nu-ți pune probleme o nimica toată ca asta, învață măcar să-l transformi dintr-un scârț în parcare într-un powerslide de toată frumusețea.

M4 drift2

În acest episod din Racing Line, prezentat de carismaticul pilot aflat la a doua tinerețe, Randy Pobst, vedem care sunt riscurile care vin odată cu plăcerea de a derapa controlat o mașină. Aici Randy ne explică care sunt principalele tehnici pentru a produce supravirarea și care sunt cele mai indicate reacții în cazul în care ai pierdut controlul. Dacă nu vrei să ajungi în top 10 accidente cu BMW-uri din 2015 ar fi bine să arunci un ochi pe ce are de spus Randy. Faptul că face cursul ăsta la volanul unui BMW M3 aduce un plus de plăcere atât pentru privitor, cât și pentru cel de volan. Check this out! Drifturi, drifturi și iar drifturi.

Sursa – MotorTrend

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account