MANHART MH3 650 Touring este un BMW M3 Touring cu steroizi, care produce 650 CP

MANHART MH3 650 Touring

MANHART MH3 650 Touring exploatează potențialul primei generații a modelului BMW M3 Touring, pe care îl aduce și mai aproape de specificațiile unui supercar.

În varianta de fabrică BMW M3 Touring are versiune cu 510 CP și 650 Nm a motorului de 3 litri, cu 6 cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo. Modelul break este oferit doar cu sistem de tracțiune integrală M xDrive. Dar avantajul este că acest sistem permite și rularea doar cu tracțiune la puntea spate. Astfel, că prima versiune break din istoria modelului M3 este și o mașinărie de drift. Și sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde. De asemenea, gonește de la 0 la 200 km/h în doar 12,9 secunde și are viteza maximă plafonată la 280 km/h (cu pachetul M Driver).

Aceste specificații au fost considerate de tunerul MANHART Performance doar o foarte bună bază de lucru pentru a se elibera și mai multă forță brută din propulsorul lui BMW M3 Touring.

Ce modificări a adus MANHART Performance pentru creșterea puterii?

Pentru a extrage puterea suplimentară, MANHART Performance a instalat o unitate auxiliară pentru controlul electronic al motorului bavarez. Reprogramarea a permis eliberarea a 650 CP și 800 Nm.

Totodată, MANHART MH3 650 Touring are și un sistem de evacuare proiectat de MANHART Performance. Acesta este din oțel inoxidabil și are sistem pentru controlarea deschiderii valvelor. Ieșirile eșapamentului au diametru de 100 mm, iar MANHART Performance oferă pentru ele ornamente din fibră de carbon sau din ceramică. În plus, clienții pot opta pentru seturi de downpipes (țevile de la ieșirile turbinelor), în variante cu sau fără convertoare catalitice.

MANHART MH3 650 Touring păstrează, cel puțin la acest moment, versiunea sistemului de frânare care echipează din fabrică modelul BMW M3 Touring. Tot varianta de serie este și transmisia M Steptronic cu 8 trepte și sistem Drivelogic, care oferă diverse calibrări pentru schimbarea treptelor de viteză.

MANHART MH3 650 Touring se distinge și prin kit-ul estetic

MANHART Performance amplifică personalitatea sportivă a modelului BMW M3 Touring și cu o serie de elemente de fibră de carbon pentru caroserie. Este vorba despre extensii li lamele pentru spoilerul frontal, praguri laterale, difuzorul spoilerului posterior. De asemenea, sunt oferite jantele MANHART Concave One, care pot fi vopsite în diverse culori, inclusiv negru mat.

Sursa pozelor și informațiilor: manhart-performance.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account