Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW trimite primul cocalar pe Lună

BMW a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că va trimite primul cocalar pe Lună.

BMW lucrează în secret la programul spațial „Un cocalar pe Lună” de la începutul  anilor 2000 când a observat că tot mai mulți cocalari cumpără mașinile lor la mâna a doua pentru a le da kilometri înapoi. În ciuda reacțiilor adverse venite din partea Asociației pentru Drepturile Cocalarilor (APDC) și mai multor ONG-uri care luptă împotriva discriminării cocalarilor, cei de la BMW au luat decizia ca primul cocalar să fie trimis pe Lună la sfârșitul acestui an. „Programul nostru nu este unul de discriminare, ci unul de cercetare spațială, care are ca obiectiv întocmirea unor colonii de cocalari pe alte planete sau obiecte cerești. Fiecare cocalar din programul nostru va primi câte un milion de euro falși, în bancnote de 500, o tonă de semințe, un pistol de jucărie, un lanț de aur și o garderobă completă cu cele mai țipătoare haine din Dragonul Roșu. În plus, lucrăm la un robot spațial care să-l imite pe Guță, astfel încât acomodarea să fie cât mai ușoară”, a declarat un oficial BMW.

primul cocalar pe luna

Primul cocălar programat să ajungă pe Lună este Ninel Găozaru, un samsar din Fetești care s-a arătat foarte entuziasmat de noua lui misiune. Iată ce a spus el: „Să moară mama de nu m-am bucurat foarte enorm la auzirea acestor vești incredibilă. În memoria la frații mei Laurențiu Mânăputernică și Iulică Gargarin, o să mă duc acolo și o să le dovedesc la toți țeparii și la toți dujmanii că Luna ezixstă în realitate. Cocalaritul este o artă și mă simt onorat, pe onoarea mea, că ajunge acum și la frații noștri de suferință de pe Lună, mireasa la Soare, fratele meu.”  Întrebat ce va face dacă va lua contactul cu unele civilizații extraterestre de cocalari, Ninel a răspuns: „Trăi-ți-ar familia, io când iau ceva îl bag în buzunar și mă fac că am treabă, nu mai stau la discuții”.

Sursă foto – maryan.bekhit1.com

Acest articol este o glumă de 1 Aprilie și trebuie tratată ca atare!

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account