VIDEO: BMW iNEXT demonstrează că are joc de glezne pe circuitul Nürburgring

Mulțumită canalului de You Tube CarSpyMedia, putem vedea un nou clip video cu SUV-ul electric BMW iNEXT făcând sesiuni intense de teste pe solicitantul circuit de la Nürburgring.

BMW iNEXT pare să aibă dimensiuni nu mult diferite de un X5, iar din promisiunile făcute de BMW autonomia ar urma să fir până la 600 km. Asta înseamnă că are și o baterie mare. Deci și kilogramele și formatul de SUV trebuie combătute cu mult exercițiu sportiv și reglaje care să-i asigure un comportament dinamic demn de reputația BMW.

În clipul publicat de CarSpyMedia SUV-ul electric se lasă azvârlit cu nădejde pe șicanele de la Nürburgring, la viteze ridicate.

BMW a fost foarte rezervat în a oferi detalii tehnice despre versiunea de serie a lui iNEXT. Însă a anunțat că va dezvălui în data 11 noiembrie 2020 designul final. Informațiile și imaginile vor fi prezentate cu ocazia evenimentului #NEXTGen 2020, care va fi difuzat online la adresa bmw.com/NEXTGen.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account