Gerovital
Gerovital
Gerovital

Răsplată pentru performanță: Ianis Hagi conduce un BMW i8 Coupé pus la dispoziție de Automobile Bavaria Group

Performanța naționalei României la Campionatul European de Fotbal U21 UEFA 2019 a câștigat respectul și admirația internațională. Ianis Hagi, purtătorul numărului 10 din cadrul naționalei U21, este răsplătit de Automobile Bavaria Group pentru contribuția pe care a avut-o la ajungerea echipei în semifinalele campionatului.

În acest sens, Automobile Bavaria Group îi pune la dispoziție lui Ianis Hagi pentru deplasările în țară performantul model plug-in hybrid BMW i8 Coupé. Automobile Bavaria este primul dealer BMW din România, având o activitate demarată în urmă cu 25 de ani pe piața locală. Totodată, din 2015, este și dealer BMW i.
Longeviv este și parteneriatul desfășurat de Automobile Bavaria Group atât cu Gheorghe Hagi, cât și cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și FC Viitorul – Constanța. Acest parteneriat început în urmă cu 16 ani are rolul de a susține performanța sportivă și viitorul acesteia. Și, la fel cum Ianis Hagi reprezintă viitorul fotbalului românesc și internațional, BMW i8 Coupé este o referință pentru noua eră a automobilismului care face trecerea către propulsii electrificate.

BMW i8 Coupé este cel mai bine vândut model sport cu propulsie hibridă din industria auto. Avangardismul acestui superb model este redat atât de designul său, cât și de soluția aleasă de BMW de a fabrica structura din plastic ramforsat cu fibră de carbon. Acestea îmbracă propulsia de tip plug-in hybrid, care reunește un motor cu ardere internă, o baterie litiu-ion și un motor electric. În total sunt dezvoltați 374 CP, care sunt transpuși cu eficiență pe carosabil prin intermediul sistemului de tracțiune integral BMW xDrive. Astfel, BMW i8 Coupé sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde, dar știe să fie și foarte responsabil cu consumul de combustibil și emisiile de CO2. Mai exact, sportivul hibrid înregistrează un consum mixt de benzină de 1,8 l/100 km și emite în medie până la 42 g CO2/km.
Exemplarul pus la dispoziția lui Ianis Hagi este vopsit în culoarea Protonic Frozen Yellow, fiind astfel în ton cu cromatica echipamentului purtat de naționala României.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account