BMW lucrează deja la un M5 cu pachet Competition

Nici n-a început bine producția noului BMW M5 și oficialii BMW M deja sugerează existența unui M5 cu pachet Competition, ca rival pentru Mercedes-AMG E63 S 4Matic.

Pseudo-confirmarea unui eventual M5 cu pachet Competition a venit de la șeful BMW M, Frank Van Meel, care în timpul unui interviu cu americanii de la Road & Track despre M3 CS și extinderea portofoliului CS cu un eventual M5, a precizat că momentan nu există nici măcar un pachet Competition pentru noul M5, așa că discuțiile despre un eventual M5 CS sunt inutile pentru moment. Argument întărit de faptul că BMW trage tare pe Nurburgring de noul M5, iar în majoritatea piețelor clienții optează în procent de 80% pentru pachetul Competition pe M3-urile și M4-urile comandate.

Având în vedere cât de atent își cântăresc oficialii nemți vorbele, ne putem aștepta ca undeva spre final de 2018 să avem deja pe piață disponibilitatea unui astfel de pachet pentru noul M5.

Respectând tradiția upgrade-ului prin pachetul Competition, ne așteptăm ca nemții să mai stoarcă 20-25 CP din V8-ul de sub capotă, precum și un reglaj mai agresiv al accelerației și cutiei de viteze. De asemenea, este de așteptat ca frânele ceramice, opțiune de 9.020 euro în configuratorul BMW, să fie incluse în acest pachet. Și evacuarea ar trebui să primească o tonalitate mai agresivă, precum și un look diferit al porțiunii finale a acesteia.

 

Descoperă colecția BMW M și alege-ți accesoriul preferat:

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account