Noul MINI John Cooper Works GP debutează la Salonul Auto de la Los Angeles

MINI este pe punctul de a dezvălui noul model sportiv de performanță John Cooper Works GP, ce va fi asamblat în ediție limitată. Premiera oficială va avea loc la Salonul Auto din Los Angeles din această lună. Noul MINI John Cooper Works GP va fi cel mai rapid și mai puternic MINI produs vreodată de emblematicul brand britanic cu o istorie ce se întinde deja pe 60 de ani.
Noul hot hatch MINI se bazează pe bogata experiență a diviziei de performanță JCW și este inspirat direct de conceptul omonim prezentat în septembrie 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul MINI JCW GP va fi propulsat de motorul turbo BMW B48 cu 4 cilindri în linie, care echipează de asemenea modelele compacte M Performance recent lansate, precum M135i xDrive, M235i xDrive Gran Coupe și X2 M35i.
Ca și frații săi bavarezi, noul MINI John Cooper Works GP dezvoltă o putere de 225 kW / 306 CP. De asemenea, modelul este echipat cu elemente de caroserie profilate aerodinamic, care îmbunătățesc fluxul de aer și performanțele generale ale automobilului. Un bun exemplu este eleronul spate de dimensiuni impresionante montat pe acoperiș și având embleme GP pe părțile laterale, care îmbunătățește apăsarea aerodinamică pe puntea spate și mărește astfel aderența și tracțiunea. Recent, noul GP MINI JCW a fost testat pe circuitul Nurburgring Nordschleife din Germania și a reușit să acopere întreaga distanță de 20,8 kilometri a traseului sinuos într-un timp de sub 8 minute.

După ce noul MINI John Cooper Works GP își va sărbători premiera mondială la Salonul Auto din Los Angeles 2019 din noiembrie, acesta va fi construit într-o ediție limitată de 3.000 de unități la uzina MINI din Oxford, Marea Britanie. În Germania, noul MINI JCW GP va fi comercializat la un preț de pornire de 45.000 de euro, inclusiv TVA. Lansarea pe piață este programată pentru prima parte a anului 2020.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account