Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M3 Touring și BMW M7 NU vor fi lansate

BMW M3 si M7

În cadrul unui interviu acordat publicației auto nemțești Autovisie, directorul general al diviziei BMW M, Frank van Meel, a declarat că planurile de viitor ale diviziei sportive nu includ lansarea modelelor BMW M3 Touring și M7. Această decizie se datorează faptului că încă nu există cerere pe piață pentru astfel de exemplare sportive. În plus, o gamă prea largă de modele M ar dăuna brandului și ar afecta parțial comunicarea pe anumite nișe.

„Nu ar trebui să avem prea multe modele.” a spus Frank van Meel. „Și celelalte produse oferite de BMW trebuie să fie în centrul atenției. Potențiale noi modele ar trebui să corespundă cu marca. […] Poveștile despre un BMW M3 Touring continuă să apară. Oamenii privesc la ce face competiția și apoi ne cer să facem același lucru. În trecut am încercat să aducem această versiune mai puternică de Touring, dar nu există cerere. Încă nu.” a continuat van Meel. Practic, un potențial BMW M7 nu ar coincide cu ideea de lux și confort care s-a creat în jurul noului BMW Seria 7. E greu să îți imaginezi cum ar putea transforma BMW percepția clientului la 180 de grade, îndreptându-i atenția spre un model sport, dar de lux. Iar un BMW M3 Touring nu se va întâmpla prea curând, pe motiv că nu există cerere în acest segment, dar pe de altă parte, Audi și Mercedes se descurcă destul de bine cu versiunile break RS și AMG.

BMW M3 si M7

Atenția diviziei M se va îndrepta spre gama de modele X de la BMW, cu precădere pe BMW X3 și X4. Frank van Meel a declarat că în prezent sunt analizate perspectivele de lansare a variantelor M Performance ale celor două modele, pentru a oferi clienților mai multă putere și sportivitate. Deocamdată, din partea diviziei BMW M așteptăm cu nerăbdare noul BMW M2, care va fi dezvăluit în curând, iar în luna septembrie va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Fankfurt.

Sursă foto: X-Tomi Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account