Randare BMW Seria 4 Gran Coupe

In luna martie a acestui an, publicatia germana Auto Motor Und Sport a relatat despre faptul ca BMW intentioneaza sa lanseze o noua gama de modele, Seria 4. Pe langa versiunile coupe si cabrio, la acel moment se mentiona ca va fi lansata si o versiune gen coupe, cu patru usi.

Noua gama BMW Seria 4 va permite BMW sa pozitioneze masinile la un nivel mai mare de pret. Se spune ca BMW Seria 4 Gran Coupe va concura cu Audi A5 Sportback si va avea o linie a plafonului asemanatoare unui coupe.

Anul trecut am relatat de mai multe ori despre faptul ca BMW intentioneaza sa lanseze o versiune Seria 3 Gran Turismo si potrivit surselor noastre, masina chiar urmeaza sa se lanseze in 2013. Pentru moment nu e foarte clar daca cele doua modele in discutie sunt de fapt unul si acelasi.

Randare realizata de Autobild

Se spune ca BMW Seria 4 Gran Coupe F35 se va lansa in 2015.

Designul dinamic ar atrage o categorie mai tanara de consumatori si ar fi o alternativa viabila la modelul exclusivist BMW Seria 6 Coupe.

Ca de obicei, artistii grafici isi pun talentul la lucru si incearca sa prezinte o posibila infatisare a viitorului model BMW.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account