BMW M4 Cabrio de 540 CP modificat de Daehler

Dacă 430 CP și 550 Nm nu-ți sunt de ajuns poți să alegi între dintre o gamă largă de piese aftermarket pentru a-ți umfla puțin mașina în pene. Daehler Design&Technik sar în ajutorul tău.

Un cabriolet nu este cel mai bun cobai pentru modificări de performanță. Poți să-i aduci unele estetice pentru a ieși mai mult în evidență, dar când vine vorba de ieșiri pe circuit ori de mers tare pe viraje tot coupe-ul rămâne în frunte. E mai rigid, mai agil și de multe ori mai ușor decât versiunea cabrio.

BMW M4 Daehler tuning (11)

Asta nu i-a împiedicat pe cei de la Daehler Design&Technik să dezvolte două kit-uri de performanță pentru acest BMW M4 Cabrio. Atunci când iese pe poarta fabricii un BMW M4 dezvoltă 430 CP și 550 Nm, dar odată cei ai instalat kit-ul de la Daehler puterea crește la 510 CP și 700 Nm, suficientă pentru a scade două sutimi din sprintul de la 0 la 100 km/h și pentru a crește viteza maximă la 315 km/h.Dacă nici acest upgrade nu te mulțumește poți alege un stage 2 care urcă puterea la 540 și 730 Nm. Nu ai cum să rămâi nesatisfăcut după așa ceva decât dacă ești un nimfoman al tuning-ului.

BMW M4 Daehler tuning (4)

Pe lângă infuzia de putere Daehler îți mai oferă și un set de suspensii ajustabile, frâne mai puternice, evacuare din oțel inoxidabil, dar și câteva elemente de aerodinamică subtile (spoiler, difuzor de aer, jante, oglinzi, etc). Aceleași modificări pot fi aplicate și pentru BMW M4 coupe sau pentru BMW M3.

BMW M4 Daehler tuning (2)

Nu strică niciodată să ai mai multă putere, dar în cazul unui Cabrio e posibil să nu ai nevoie decât de o evacuare care să amplifice puțin experiența sub cerul liber. Dacă-l configurezi din fabrică cum trebuie (poate cu niște elemente de la M Performance), restul e mai mult un moft.

Sursa – Daehler Design&Technik

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account