BCR a lansat programul de car sharing eGo, cu o flotă de 20 automobile BMW i3

BCR a lansat programul de car sharing eGo, cu o flotă de 20 automobile BMW i3

BMW i3 se dovedeşte încă o dată un automobil electric excelent pentru servicii de car sharing, indiferent de țară sau continent. BCR a lansat în această săptămână programul de car sharing eGo, cu 20 de automobile electrice BMW i3.

eGo este primul serviciu de car sharing electric din București, 100% electric, oferit de o bancă. Toate mașinile disponibile sunt automobile electrice BMW i3, iar serviciul eGo este accesibil printr-o aplicație dedicată, care permite localizarea, rezervarea și accesul exclusiv în maşină prin intermediul unui card BCR. Demersul vine şi în contextul în care reţeaua de staţii de încărcare pentru automobile electrice este în continuă creştere, cu investiţii din partea marilor retaileri (Kaufland, MegaImage sau Lidl) în colaborare cu companii precum Emobility sau Renovatio. În acest moment sunt disponibile 6 staţii de mare putere (DC, 50 kW, timp de încăracre 80% în 40 de minute) şi peste 30 de staţii de putere medie (AC, 22 kW, tim p de încărcare 80% în aproximativ 2h).

Pentru a putea beneficia de serviciul BCR eGo, utilizatorii din România trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Prin aplicație, utilizatorii vor putea afla imediat ce mașini sunt disponibile, în ce zonă din Capitală se află acestea, care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric și, mai ales, unde pot găsi puncte de încărcare.

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Bucureștiului, dar li se va recomanda să le conecteze, după folosire, la unul dintre punctele de încărcare. Utilizarea serviciului BCR eGO presupune o serie de costuri, care pot fi consultate prin aplicație – 6 euro + TVA/oră, cu segmente tarifare aplicabile de câte 30 de minute după prima oră.

Descoperă accesoriile din colecția BMW:

Comentarii

©2018 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account